Autodesk 3ds Max Generalist

Autodesk 3ds Max Generalist

Tanulj profiktól az Autodesk hivatalos oktatásán!

3ds Max tanfolyam az alapoktól

Szerezz mély és átfogó ismereteket az Autodesk 3ds Max szoftver használatában! Sajátítsd el a geometrikus és organikus modellezési eljárásokat, az anyagok használatát, a textúrázási technikákat3D animációk készítését, a jelenetek bevilágításának elvét, a fényforrások és shaderek használatát, és végül, de nem utolsó sorban a lélegzetelállító grafikák készítéséhez elengedhetetlen renderbeállításokat!

A 3D ismereteken túl élő, produkciós példákon keresztül ismerheted meg a valós munkafolyamatokat, és az aktuális trendeket. Tanfolyamunkon felkészítünk az önálló feladatmegoldásra is.

Kiknek szól ez a képzés?

 • akik a 3D grafika területén szeretnének elhelyezkedni
 • akiknek a munkája átfogó 3ds Max ismereteket igényel
 • akik szeretnék meglevő 3ds Max alapismereteiket bővíteni
 • akiket érdekel a 3D grafika, és szeretnék megismerni az egyes munkafolyamatokat, technikákat
 • akik tutorialok helyett oktató segítségével, gyorsan és hatékonyan szereznének tudást

A képzés főbb témakörei:

 • alapismeretek
 • modellezés
 • speciális anyagok készítése
 • összetett animációs feladat elvégzése
 • kinematikai rendszerek ismerete
 • szőr, haj, ruha szimuláció
 • belső és külső tér bevilágítása
 • renderelés
 • dinamikai és részecskerendszerek

A képzés az Autodesk hivatalos oktatása, az alapoktól indul, megkezdéséhez számítógépes felhasználói ismeretek szükségesek.A 3ds Max tanfolyam egyes moduljai után modulzáró tesztekre kerül sor, a képzés végén Mesharray záróvizsgára.

Tanulóink mondták

DIGIC
Buela Péter
Maya tanfolyamot végeztem a Mesharray-ben, most a Digic Pictures-nél dolgozom. A feladataim közé tartozik a háttérelemek modellezése, valamint az uvmap és textúra készítése...
True Vision
Éltető Zsófia
3D vizualizációt tanultam a Mesharray-ben. Ma saját látványtervező irodát vezetek a True Visiont. Ezen kívül bedolgozunk nagyobb cégeknek, mint modellező, textúrázó 3d artist...
Digital Apes
Kasza Orsi
Filmes VFX tanfolyamot végeztem. Az intenzív oktatásnak köszönhetően rövid idő alatt elsajátítottam a szükséges tudást egy student reel összerakásához. Ezzel kerültem az Apes-hez...

Ha eljössz hozzánk, akkor nincs lazsálás!

Kurzusaink nagyon intenzívek, sok dolgot kell megtanulnod, viszont, ha kitartó vagy, és tartod az ütemet, kiváló szakember lehet belőled! Képzésünk megkezdéséhez számítógépes felhasználói ismeretek szükségesek. Az egyes modulok után modulzáró tesztekre kerül sor, a képzés végén Mesharray záróvizsgára.

Miért a Mesharray?

Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk.
Profi, szakterületükön elismert oktatóktól tanulhatsz.
Tantermeink korszerű eszközökkel rendelkeznek.
Ha kitartó vagy, néhány hónap alatt megalapozhatod biztos tudásod.

Mit kapsz tőlünk a tanfolyamon túl?

Ösztöndíj program
Tandíj hozzájárulás a 3ds Max, Maya Generalist, Character Modeling TD és Maximum képzéseinkre, melynek célja olyan hazai szakemberek kinevelése, akik megfelelő szakismerettel rendelkeznek és képesek tudásukat a 3D szakmán belül kamatoztatni.
Mesharray Karrier
Nemcsak tanítjuk a szakmát, de segítünk boldogulni benne! Tanácsot adunk, milyen irányba indulj, hogyan állítsd össze a portfóliódat, és azt is elmondjuk, melyik partnerünknél van megüresedett pozíció!
meshRoom
Tanterem és közösségi munkahely Ha nincs technikai lehetőséged vagy nyugodt, produktív környezeted gyakorlásra, a közös ötletek megvalósítására, akkor bátran gyere be hozzánk!

Start

Budapesten tanteremben: 2021.09.17
Élő távoktatásban: 2021.09.17

Hossza: 5 hónap (180 óra, 10 modul)

Mentor

Gazsó Péter / Invictus
Horváth Balázs / Creatygon
Lampert Gábor

Árak

Kiemelt szakmai támogatással
33.000,- Ft / hó = 396.000,- forint*
12 hónapos részletfizetéssel.
Szakmai támogatással
41.910,- Ft / hó = 502.920,- forint*
12 hónapos részletfizetéssel.
Teljes ár
47.625,- Ft / hó = 571.500,- forint*
12 hónapos részletfizetéssel.

* a fenti árak tartalmazzák az Áfát! A támogatások részleteiért klikk a nagy piros gombra:

3ds Max oktatónk

Invictus - Technical Director

Gazsó Péter

A szoftver használatán túl a szakmai tapasztalataimat is igyekszem átadni. Célom, hogy korszerű és használható ismereteken kívül a 3D szakma mindennapi kihívásaira is felkészítsem a jelentkezőket.

3ds Max és Twinmotion oktatónk

Creatygon – Graphics Designer TD

Horváth Balázs

A 3D grafika nagy szerelem számomra, különösen a játék és realtime technikák, engine-ek. Ez motivál, hogy az oktatáson átadjam a tudást és tapasztalatot.

3ds Max oktatónk

Autodesk Trainer

Lampert Gábor

A 3ds Max technikai kezelésén túl igyekszem az alkotói folyamat metodikáját is átadni. Eszközkezelés mellett a trükkök, optimalizált munkafolyamatok és az elegáns megoldások elveit is megtanítom.

MeshWIKI

3D Generalist

A generalistok a 3D szakma svájci bicskái. Elvárás velük szemben a 3D munkafolyamat átfogó ismerete. Kezdőként a tapasztaltabb kollégák segítése, egyes részfeladatok önálló elvégzése. Ismernie kell a 3D modellezést, az UV-zást, textúrázást, egyszerűbb animációk készítését, a bevilágítást, shadelést, renderelést és az asset menedzsmentet.