fbpx

Gyakran Ismételt Kérdések

A kis gyík sajnos még nem mindenre tudja a választ. Ha további kérdésed van, hívd bátran a (1) 359 6410-es számot vagy írj e-mailt az ask.me@mesharray.com címre!

Hogyan tudok beiratkozni?

Személyesen a budapesti ügyfélszolgálatunkon. Címünk: 1132 Budapest, Nyugati tér 4, 21-es kapucsengő, 1. emelet 14. Tel.: (1) 359 6410

Mikor van nyitva az ügyfélszolgálat?

Munkanapokon reggel 9-től 16:30-ig. De előfordulhat, hogy mégsem vagyunk elérhetőek. Ezt a főoldalon jelezzük.

Mire lesz szükség a beiratkozáshoz?

A beiratkozáshoz szükség lesz a személyes adataidra (név, születési idő, lakcím, telefonszám és e-mail cím, érettségi bizonyítvány, illetve céges beiratkozás esetén a cég nevére, címére, adószámára, cégjegyzékszámára). Amennyiben jogosult vagy kedvezményesen igénybe venni a kiválasztott képzést, a kedvezményre jogosító dokumentumot (diákigazolvány, pedagógus igazolvány, GYES igazolás, stb.) is kérjük, hogy hozd magaddal.

Meddig lehet beiratkozni egy tanfolyamra?

A beiratkozás a helyek függvényében történik. Mivel a tanfolyamok legtöbbször gyorsan betelnek, így neked is időben kell lépned!

Hány fővel indulnak a tanfolyamok?

A tantermi képzéseink maximum 12 fővel indulnak. A külső helyszínen tartott oktatások, gyakorlatok esetében ennél kevesebben, de többen is lehettek.

Kik vehetnek igénybe kedvezményt?

A kamatmentes részletfizetés minden diákunknak jár. Régi tanulóink egyes képzéseinket kedvezményesen látogathatják MeshCARD kártya birtokában. Nappali tagozatos diákok, pedagógusok, GYED-en, GYES-en lévő szülők is számíthatnak kedvezményre. Ezekről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Fizethetek részletekben is?

Természetesen! Részletfizetésre a beiratkozástól a képzés végéig havi bontásban van lehetőség. A részletfizetés kamatmentes.

Hogyan tudom befizetni a tandíjat?

Számla ellenében átutalással, vagy készpénzzel is. Az első részlet a beiratkozáskor esedékes, a továbbiak pedig minden hónap 12. napjáig.

Egyéni képzésre van lehetőség?

Van! A kiválasztott oktatóval előre egyeztetett időpontokban, egyedi tematika alapján tartjuk. Egyéni képzésekre külön kell ajánlatot kérned.

Mikor vannak az órák?

Az órákat legtöbbször délutáni/esti órákban, illetve hétvégén tartjuk, így munka, illetve iskolai elfoglaltság mellett is bátran beiratkozhatsz hozzánk.

Szükséges valamilyen előképzettség?

A legtöbb képzéshez elegendő a felhasználói szintű számítógépes ismeret. Ahol valamilyen előzetes ismeretre van szükség, azt a tanfolyam leírásánál jelezzük.

Hol indulnak a képzések?

A legtöbb képzésünket Budapesten, a Nyugati téren tartjuk, de egyes oktatások Debrecenben is elvégezhetők.

Hol vagytok pontosan?

Budapesten, a Nyugati tér 4-es szám alatt, Debrecenben pedig az egyetem műszaki karán, az Ótemető utca 2-4-ben, de Debrecenben nincs ügyfélszolgálat! A részleteket itt találod.

Copyright by Mesharray, all rights reserved! | Adatvédelmi nyilatkozat