Szakmai támogatások

Pályázz most!

Az elbírálás folyamatos, a pályázatok beérkezésének sorrendjében történik – minél előbb jelentkezel, annál nagyobb az esélyed! A pályázatod beérkezésétől számított 5 napon belül értesítünk, nyertél-e támogatást és mekkora összeget. A támogatásra való pályázás részedről nem jár elköteleződéssel, de ha megítélik számodra, akkor 5 napod van eldönteni, hogy igénybe veszed vagy lemondasz róla. A támogatási rendszerben csak magánszemélyek vehetnek részt! A pályázat menete:

  • Küldd el a kiválasztott képzés aloldalán lévő zöld gombra kattintva az online jelentkezésedet. Ne felejtsd el kipipálni a Kérem a szakmai támogatást mezőt!
  • A visszaigazoló e-mailben elküldjük a pályázati űrlap linkjét.
  • Töltsd ki az űrlapot! A kérdések nem szakmai, inkább motivációs jellegűek. A támogatást elkötelezett, tudásra szomjas hallgatók szerezhetik meg.
  • Az űrlap elküldését követően 5 munkanapon belül értesítünk az eredményről!

Most induló képzéseink közül ezekre igényelhetsz támogatást:

3D ANIMÁTOR - 2022.03.08
MAYA GENERALIST - 2022.01.14


Extra segítség: kamatmentes részletfizetés

Attól függetlenül, hogy teljes áron, vagy szakmai támogatással jelentkezel, lehetőséged van részletfizetést igényelni!

  • Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
  • 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ezt csak magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok beiratkozni?

Személyesen a budapesti ügyfélszolgálatunkon. Címünk: 1132 Budapest, Nyugati tér 4, 21-es kapucsengő, 1. emelet 14. Tel.: (+36 1) 359 6410

Mikor van nyitva az ügyfélszolgálat?

Munkanapokon reggel 9-től 16:30-ig. De előfordulhat, hogy mégsem vagyunk elérhetőek. Ezt a főoldalon jelezzük.

Mire lesz szükség a beiratkozáshoz?

A beiratkozáshoz szükség lesz a személyes adataidra (személyi, lakcímkártya, adóazonosító kártya, telefonszám és e-mail cím, illetve céges beiratkozás esetén a cég nevére, címére, adószámára, cégjegyzékszámára).

Meddig lehet beiratkozni egy tanfolyamra?

A beiratkozás a helyek függvényében történik. Mivel a tanfolyamok legtöbbször gyorsan betelnek, így neked is időben kell lépned!

Hány fővel indulnak a tanfolyamok?

A tantermi képzéseink maximum 12 fővel indulnak. A külső helyszínen tartott oktatások, gyakorlatok esetében ennél kevesebben, de többen is lehettek.

Fizethetek részletekben is?

Természetesen! Maximum 12 hónapos részletfizetést kínálunk.

Hogyan tudom befizetni a tandíjat?

Számla ellenében átutalással. Az első részlet a beiratkozáskor esedékes, a továbbiak pedig minden hónap 12. napjáig.

Távoktatásra van lehetőség?

Van! A legtöbb képzésünkbe be tudsz csatlakozni távolról!

Egyéni képzésre van lehetőség?

Van! A kiválasztott oktatóval előre egyeztetett időpontokban, egyedi tematika alapján tartjuk. Egyéni képzésekre külön kell ajánlatot kérned.

Mikor vannak az órák?

Az órákat legtöbbször délutáni/esti órákban, illetve hétvégén tartjuk, így munka, illetve iskolai elfoglaltság mellett is bátran beiratkozhatsz hozzánk.

Szükséges valamilyen előképzettség?

A legtöbb képzéshez elegendő a felhasználói szintű számítógépes ismeret. Ahol valamilyen előzetes ismeretre van szükség, azt a tanfolyam leírásánál jelezzük.

Vizsgázni kötelező?

A vizsga nem kötelező, de ha nem vizsgázol, oklevelet nem áll módunkban kiadni.

Mennyibe kerül a vizsga?

Vizsgadíjat külön nem kell fizetni.

Van-e lehetőség pótvizsgára?

Amennyiben a vizsgamunkád elsőre sikertelen, további egy hét áll rendelkezésedre a javításhoz.

Hol indulnak a képzések?

A legtöbb képzésünket Budapesten, a Nyugati téren tartjuk, egyes oktatások Debrecenben is elvégezhetők, de távoktatással is becsatlakozhatsz legtöbb képzésünkbe.

Hol vagytok pontosan?

Budapesten, a Nyugati tér 4-es szám alatt (21-es kapucsengő, 1. emelet 14.), Debrecenben pedig az egyetem műszaki karán, az Ótemető utca 2-4-ben, de Debrecenben nincs ügyfélszolgálat!

Telefonszámunk: (+36 1) 359 6410, E-mail: ask.me@mesharray.com

Üzenet nekünk