Mesharray Learning Portal

Bejelentkezés

Melyik illik hozzád?

Válassz oktatásaink közül!

Fedezd fel kreativitásod határtalan lehetőségeit oktatásainkon keresztül! Az alábbiakban több izgalmas lehetőséget kínálunk a 3D, VFX és filmes világ megismerésére.
Mindegyik képzésünk tapasztalt, produkcióban dolgozó szakemberek irányítása mellett zajlik, akik segítenek fejleszteni kreatív és technikai készségeidet.

Válaszd ki azt a területet, amely érdekel, és indulj el a 3D grafikai világ izgalmas útján!

3D Animátor tanfolyam

A 3D animáció egy nagyon izgalmas és művészi ága a számitógépes grafikának. A 3D Animátor pedig a legjobban keresett pozíció a hazai és nemzetközi munkalehetőségeknél. Sajátossága, hogy a valóságot meghazudtoló módon készíthetsz realisztikus mozgásokat, de ezzel ellenkezőleg, képzelet-határokat feszegető, cartoon-os, kitalált csodákat is létrehozhatsz vele. Szerencsére mindkettő iránynak közel ugyanaz az alapja, ezeket sajátíthatod el ezen a képzésen!
Megnézem

Archicad BIM átállás egyszerűen

Építészeknek, belsőépítészeknek, kerttervezőknek. A koncepciótól az építési tervdokumentációig. Visszanézhető, élő, online oktatás, otthoni Archicad szoftverlicenccel!
Megnézem

Archviz 3D látványtervezés

Külső és belső terek 3D vizualizációja az alapoktól indulva, 3ds Max környezetben, otthoni szoftverlicenccel. Visszanézhető, élő, online oktatás. A cél a megrendelők figyelmének megragadása, amelyet úgy érhetsz el, ha nemcsak valósághűen, de művészi módon valósítod meg elképzeléseidet, legyen ez külső vagy belső látványterv, egyes bútorok vagy tárgyak, kellékek formavilága, akár tájlátvány készítése.
Megnézem

Autodesk 3ds Max Generalist

Szerezz mély és átfogó ismereteket az Autodesk 3ds Max szoftver használatában! Sajátítsd el a geometrikus és organikus modellezési eljárásokat, az anyagok használatát, a textúrázási technikákat, 3D animációk készítését, a jelenetek bevilágításának elvét, a fényforrások és shaderek használatát, és végül, de nem utolsó sorban a lélegzetelállító grafikák készítéséhez elengedhetetlen renderbeállításokat!
Megnézem

Autodesk Maya 3D tanfolyam

Teremts új világokat, tanuld meg a VFX ipar vezető 3D szoftverének, az Autodesk Maya-nak a használatát! Az alapoktól induló, gyakorlatorientált képzésünkön betekintést kapsz a modellezés, textúrázás, animáció, szimuláció, renderelés és fényelés eszközeibe.
Megnézem

Concept Art tanfolyam

Ismerd meg a Concept Art művészetét! Vizuális problémamegoldás, látványtervek készítése produkciós környezetben. Visszanézhető, élő, online oktatás.
Megnézem

Digitális festés és illusztráció

Online oktatás az Alienist, Love Death & Robots, The Witcher, Robin Hood, Pachinko és Jack Ryan filmek illusztrátorától! Szerezz inspirációt egy valódi szakembertől! Változtasd kreativitásodat igazi szenvedéllyé, bontakoztasd ki képességeidet és sajátíts el egy professzionális alkotási szemléletmódot gyakorlatorientált képzésünkön!
Megnézem

Filmes Previs Artist tanfolyam

A Previs vagy previzualizáció a film vizuális terve, mely a rendező vagy megrendelő elképzeléseit jeleníti meg. A previzualizáció segíti a produkcióban résztvevő szakembereket, hogy közös elképzelésük legyen a munkáról és a megrendelőt, hogy jobban megértse, hogy mit is fog kapni.
Megnézem

Filmes VFX tanfolyam

Animáció, részecskerendszerek, 2D effektek, 3D rekonstrukciók, Maya-Nuke integráció, kamera projekció, szimulációk, színek-fények, nyersanyagok…
Megnézem

Short Film Maker

Ha hatékonyan jelen akarsz lenni a legnagyobb videomegosztókon, akkor ehhez az út ezen a tanfolyamon keresztül vezet! Operatőri ismereteket és vágást fogsz tanulni, valamint megszerezheted a tudást ahhoz, hogy publikálni tudd gondolataidat, történeteidet a filmes formanyelv szabályai szerint.
Megnézem

SideFX Houdini tanfolyam

Az utóbbi évek legizgalmasabb 3D szoftvere a Houdini, mely hihetetlen sebességgel hódította meg a nemzetközi és hazai stúdiók világát. A hagyományosnak tekinthető Maya és 3ds Max mellett a SideFX Houdini egyedülállónak számít node alapú rendszerével, amely rendkívül rugalmas munkafolyamatot, könnyű automatizálást és testreszabhatóságot biztosít a felhasználóknak. A Houdini tanfolyam során izgalmas feladatokon keresztül sajátíthatod el a szoftver működését, erős hangsúlyt fektetve az önálló problémamegoldásra és kreativitásra.
Megnézem

Unreal 3D játékfejlesztés

A játékipar a virágkorát éli. Ha ezeket a sorokat olvasod, bizonyára Te is szereted a digitális játékok valamilyen formáját. A gyerekek és felnőttek életében egyaránt egyre nagyobb szerepet töltenek be a számítógépes és telefonos játékok, ezért egyértelműen nő az igény a játékkészítő szakemberekre is.
Megnézem
cross