Mesharray Learning Portal

Bejelentkezés

Melyik illik hozzád?

Válassz oktatásaink közül!

Fedezd fel kreativitásod határtalan lehetőségeit oktatásainkon keresztül! Az alábbiakban több izgalmas lehetőséget kínálunk a 3D, VFX és filmes világ megismerésére.
Mindegyik képzésünk tapasztalt, produkcióban dolgozó szakemberek irányítása mellett zajlik, akik segítenek fejleszteni kreatív és technikai készségeidet.

Válaszd ki azt a területet, amely érdekel, és indulj el a 3D grafikai világ izgalmas útján!

3D Animátor tanfolyam

A 3D animáció egy nagyon izgalmas és művészi ága a számitógépes grafikának. A 3D Animátor pedig a legjobban keresett pozíció a hazai és nemzetközi munkalehetőségeknél. Sajátossága, hogy a valóságot meghazudtoló módon készíthetsz realisztikus mozgásokat, de ezzel ellenkezőleg, képzelet-határokat feszegető, cartoon-os, kitalált csodákat is létrehozhatsz vele. Szerencsére mindkettő iránynak közel ugyanaz az alapja, ezeket sajátíthatod el ezen a képzésen!
Megnézem

ARCHVIZ 3D Látványtervezés

Keltsd életre terveidet digitálisan! Sajátítsd el a külső és belső terek 3D látványtervének elkészítését az Autodesk 3ds Max segítségével! Gyakorlati oktatásunk keretében elsajátíthatod a fotórealisztikus építészeti és műszaki vizualizációhoz szükséges 3D modellezési, textúrázási, bevilágítási és renderelési ismereteket.
Megnézem

Autodesk 3ds Max Generalist

Szerezz mély és átfogó ismereteket az Autodesk 3ds Max szoftver használatában! Sajátítsd el a geometrikus és organikus modellezési eljárásokat, az anyagok használatát, a textúrázási technikákat, 3D animációk készítését, a jelenetek bevilágításának elvét, a fényforrások és shaderek használatát, és végül, de nem utolsó sorban a lélegzetelállító grafikák készítéséhez elengedhetetlen renderbeállításokat!
Megnézem

Autodesk Maya Generalist

Mélyítsd el tudásod az Autodesk Maya használatában! Képzésünkön valós produkciós munkafolyamatot követve sajátíthatod el a statikus és organikus testek modellezésének technikáját, az anyagok használatát, a textúrázást, 3D animációk készítésének elvét és összetett folyamatát, a Maya egyedülálló dinamikai rendszerét (folyadék-, robbanás-, haj- és ruhaszimuláció), különféle fény- és árnyéktípusok használatát, valamint a jelenetek végleges renderelésének beállítását Arnold segítségével.
Megnézem

Concept Art tanfolyam

Szeretnéd tudni, hogyan öltenek először formát az elképzelések a filmiparban, a játékfejlesztésben, vagy akár a médiában? Fejleszd rajztudásod, kreativitásod Concept Art képzésünkön, sajátítsd el a digitális festészet lépéseit! Ezen a képzésünkön megismertetünk a vizuális ábrázolás különböző területeivel, a környezet és karakterek tervezésének fázisaival.
Megnézem

Filmes Previs Artist tanfolyam

A Previs vagy previzualizáció a film vizuális terve, mely a rendező vagy megrendelő elképzeléseit jeleníti meg. A previzualizáció segíti a produkcióban résztvevő szakembereket, hogy közös elképzelésük legyen a munkáról és a megrendelőt, hogy jobban megértse, hogy mit is fog kapni.
Megnézem

Filmes VFX tanfolyam

Animáció, részecskerendszerek, 2D effektek, 3D rekonstrukciók, Maya-Nuke integráció, kamera projekció, szimulációk, színek-fények, nyersanyagok…
Megnézem

Short Film Maker

Ha hatékonyan jelen akarsz lenni a legnagyobb videomegosztókon, akkor ehhez az út ezen a tanfolyamon keresztül vezet! Operatőri ismereteket és vágást fogsz tanulni, valamint megszerezheted a tudást ahhoz, hogy publikálni tudd gondolataidat, történeteidet a filmes formanyelv szabályai szerint.
Megnézem

SideFX Houdini tanfolyam

Az utóbbi évek legizgalmasabb 3D szoftvere a Houdini, mely hihetetlen sebességgel hódította meg a nemzetközi és hazai stúdiók világát. A hagyományosnak tekinthető Maya és 3ds Max mellett a SideFX Houdini egyedülállónak számít node alapú rendszerével, amely rendkívül rugalmas munkafolyamatot, könnyű automatizálást és testreszabhatóságot biztosít a felhasználóknak. A Houdini tanfolyam során izgalmas feladatokon keresztül sajátíthatod el a szoftver működését, erős hangsúlyt fektetve az önálló problémamegoldásra és kreativitásra.
Megnézem

Unreal 3D játékfejlesztés

A játékipar a virágkorát éli. Ha ezeket a sorokat olvasod, bizonyára Te is szereted a digitális játékok valamilyen formáját. A gyerekek és felnőttek életében egyaránt egyre nagyobb szerepet töltenek be a számítógépes és telefonos játékok, ezért egyértelműen nő az igény a játékkészítő szakemberekre is.
Megnézem
cross