Mesharray Learning Portal

Bejelentkezés

Filmes

Previs Artist tanfolyam

Üdvözlünk a Mesharray PREVIs ARTIST oktatásán!

Filmes previs artist tanfolyam

A Previs vagy previzualizáció a film vizuális terve, mellyel még a forgatás megkezdése előtt ellenőrizhető a rendező vagy megrendelő vizuális elképzelése. A previzualizáció segíti a produkcióban résztvevő szakembereket, hogy közös elképzelésük legyen a munkáról és a megrendelőt, hogy jobban megértse, hogy mit is fog kapni.
A filmes previz fontos szerepet játszik a filmkészítés során, mivel lehetővé teszi a kreatív ötletek gyorsabb kipróbálását és javítását, mielőtt az időigényes és drága valós forgatás során kiderülne, hogy valami nem működik a jelenetben.

Emellett segít a stábtagoknak (rendezők, operatőrök, vágók stb.) abban, hogy megértsék és megtervezzék a jeleneteket, és koordinálják a munkájukat a valós forgatás során.
Ezért a previzualizáció a skiccek sorozatából a produkciók meghatározó elemévé vált és mára, nagyon sok szakembert foglalkoztatva önálló iparágat alkot. Legtöbb animációs és vizuális effektekkel foglalkozó stúdió alkalmaz Previs Artistokat.

A képzés során Autodesk Maya-t és Unreal Engine-t használunk.

Vázlatos tematika

A képzés főbb témakörei

filmes - operatőri, rendezői alapismeretek
Autodesk Maya alapismeretek: modellezés, helyszínek (layout-ok) készítése, animációs ismeretek, animációs szerkesztő felületek, motion capture animációk használata és szerkesztése
Maya-Unreal integráció - fájlformátumok, export-import
Unreal alapismeretek: jelenetek felépítése Unreal-ben, kamerafelvételek összevágása és szerkesztése a sequencerben, kép és hang együttes használata - dialógusok és aláfestő zene
vágási és kiírási műveletek

Erre lesz szükséged

elkötelezettségre, kitartásra, sok gyakorlásra,
megfelelő számítógépre az otthoni gyakorláshoz, amit bérelhetsz is tőlünk!

A többit mi adjuk

profi oktatót és naprakész tananyagot,
jól felszerelt tantermet (nem kell gépet hoznod),
legális szoftvert az otthoni gyakorláshoz,
gépidőt a Meshroomban,
sikeres vizsgát követően Mesharray oklevelet.

Interjú: Kasza Orsi – Digital Apes


Elolvasom

Ismerd meg a filmes utómunkát Jankov Máté segítségével!


Elolvasom

DIGIC - Mesharray szakmai együttműködés

Iskolánk a DIGIC-kel együttműködve új típusú képzést indított el, melyet a sikeresen elvégzők útja megnyílik a DIGIC gyakornoki programjában való részvételre. "... Úgy gondolom, hogy fog még Magyarországon annyit fejlődni ez a […]
Elolvasom

Itt a különleges lehetőség, ösztöndíjas képzések iskolánkban!


Elolvasom

Interjú Zsilka Dávid Junior Effects Artisttal


Elolvasom

Fontos jellemzője a szakmának, hogy adott feladatokra, problémákra keressük a megoldásokat. - interjú Princz Ágostonnal, a Mesharray Previs Artist tanfolyam szakmai felügyelőjével


Elolvasom

Mentorod

Horváth Balázs Creatygon, Graphics Designer TD

A 3D grafika nagy szerelem számomra, különösen a játék és realtime technikák, engine-ek. Ez motivál, hogy az oktatáson átadjam a tudást és tapasztalatot.

Princz Ágoston DIGIC, CG Supervisor

20+ éve vagyok 2D/3D animációs filmes vizuális effekt szakmában. Végigjártam a ranglétrát; mezei 3D generalistából eljutottam a CG Supervisori pozícióba. Átfogó rálátásom van a szakmára. Emellett 20 éve oktatok a Mesharray-nél, így az elméleti és gyakorlati tudást is magas színvonalon tudom átadni.

Indulási időpontok

Indul: 2023.11.13.

Élő távoktatásban
BETELT

Tanfolyami díj

Élő távoktatásban

Szakmai támogatással

39.000,- Ft / hó = 468.000,- Ft
12 havi részletfizetéssel

Támogatás nélkül

46.500,- Ft / hó = 558.000,- Ft
12 havi részletfizetéssel

Tanteremben

Szakmai támogatással

45.000,- Ft / hó = 540.000,- Ft
12 havi részletfizetéssel

Támogatás nélkül

51.000,- Ft / hó = 612.000,- Ft
12 havi részletfizetéssel

A fenti árak tartalmazzák az Áfát!

Kérdés, érdeklődés, jelentkezés

Köszönjük,
munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!
Vissza

Kamatmentes részletfizetés

A képzési díjhoz  lehetőséged van kamatmentes részletfizetést kérni!
Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig: Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
12 havi kamatmentes részletfizetés: Ezt csak magyarországi illetőségű magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Diákhitel

A szabad felhasználású Diákhitel 1-et aktív felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkező, 45. életévüket be nem töltött, bejelentett lakcímmel rendelkező, magyar állampolgárok igényelhetik. Az igénylést a Diákhitel Központon keresztül lehet elindítani.

További részletekről itt tudsz tájékozódni.

Szakmai támogatás

Képzésünkhöz szakmai támogatás igényelhető! Az elbírálás folyamatos, a pályázatok beérkezésének sorrendjében történik.

A pályázatod beérkezésétől számított 5 napon belül értesítünk, nyertél-e támogatást. A támogatásra való pályázás részedről nem jár elköteleződéssel, de ha megítélik számodra, akkor 5 napod van eldönteni, hogy igénybe veszed vagy lemondasz róla. Ha lemondasz róla, akkor 2 évig nem tudsz újra pályázni!

A támogatási rendszerben csak magánszemélyek vehetnek részt! A részletekről a fentebbi űrlap kitöltésével érdeklődhetsz.
Érdekel
cross