Mesharray Learning Portal

Bejelentkezés

Próbáld ki magad!

Tanulási nehézséggel élőknek

Egy oktatás sikeres elvégzése az új ismeretek, készségek, önbecsülés és önbizalom fejlesztésén túl a munkavállalási esélyek növelését is szolgálja.

Képzéseinken jelentős mennyiségű tudásanyagot kell elsajátítani és a tanulási nehézséggel (autizmus spektrum zavar, Asperger szindróma, tanulási zavar, figyelemzavar) élők részére előfordulhat, hogy nem nyújt elegendő információt iskolánk nyílt napja vagy egy személyes konzultáció.
Iskolánknak nincsenek kifejezetten a tanulási nehézséggel élők részére kidolgozott mentorálási és oktatási metódusai, de több példánk is bizonyítja, hogy inkluzív oktatásaink számukra is sikeresen teljesíthetők.

Ami működik valakinél, az nem feltétlenül működik más számára, ezért az a javaslatunk, hogy próbáld ki, teszteld oktatási programunkat!

Ez segít, hogy pontosabb képet kapj az oktatás minőségéről és arról, hogy hogyan felel meg egyéni igényeidnek, hogyan segíti a személyes tanulási folyamatod, fejlődésed, és meggyőződhetsz arról, hogy a választott oktatás, az adott oktatási forma és stílus megfelelő-e számodra, képes vagy-e hatékonyan részt venni a kiválasztott tanfolyamon.

Ami a legfontosabb, hogy a kipróbálás segítségével informált döntést hozhatsz anélkül, hogy hosszú távú kötelezettséget vállalnál.

Amennyiben élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, a részletekről érdeklődj munkatársunktól!
cross