Szakmai támogatások

Pályázz most!

Az elbírálás folyamatos, a pályázatok beérkezésének sorrendjében történik – minél előbb jelentkezel, annál nagyobb az esélyed! A pályázatod beérkezésétől számított 5 napon belül értesítünk, nyertél-e támogatást. A támogatásra való pályázás részedről nem jár elköteleződéssel, de ha megítélik számodra, akkor 5 napod van eldönteni, hogy igénybe veszed vagy lemondasz róla. Ha lemondasz róla, akkor 2 évig nem tudsz újra pályázni! A támogatási rendszerben csak magánszemélyek vehetnek részt! A pályázat menete:

  • Küldd el a kiválasztott képzés aloldalán lévő zöld gombra kattintva az online jelentkezésedet. Ne felejtsd el kipipálni a Kérem a szakmai támogatást mezőt! Ahol nem találsz ilyen mezőt, arra képzésre nem igényelhető szakmai támogatás.
  • A visszaigazoló e-mailben elküldjük a pályázati űrlap linkjét.
  • Töltsd ki az űrlapot! A kérdések nem szakmai, inkább motivációs jellegűek. A támogatást elkötelezett, tudásra szomjas hallgatók szerezhetik meg.
  • Az űrlap elküldését követően 5 munkanapon belül értesítünk az eredményről!

Most induló képzéseink közül ezekre igényelhetsz támogatást:

3DS MAX GENERALIST - 2023.04.14
MAYA GENERALIST - 2023.04.03


Extra segítség: kamatmentes részletfizetés

Attól függetlenül, hogy teljes áron, vagy szakmai támogatással jelentkezel, lehetőséged van részletfizetést igényelni!

  • Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
  • 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ezt csak magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Közösségi munkahely és inkubátorház

Hogy mi a meshRoom? Röviden egy közösségi munkahely és inkubátorház. Kicsit bővebben:

Tanterem és közösségi munkahely

Ha nincs technikai lehetőséged vagy nyugodt, produktív környezeted az oktatásainkon kapott házi feladatok elkészítésére, gyakorlásra, a közös ötletek megvalósítására, gyere be hozzánk, a meshRoom munkatere nyitva áll előtted!

Munkanapokon, napközben a szabad termek bármelyikében bekapcsolhatsz egy gépet és ami a csövön kifér, daráld a pixeleket, görbítsd a teret, drótozd a shadereket!

Mi a következő lépés?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztess időpontokat!


Inkubátorház

Az előzőeken túl a meshRoom garázsprojektek számára is alkalmas helyszínt kínál ötletük megvalólósításához. Olyan támogató környezetbe költöztetheted a feladatod, mely alkalmas a projekt résztvevőinek egy légtérben, produktív környezetben való leültetésére, a feladatok gyors és egyszerű átbeszélésére, ellenőrzésére, a munka prezentálására stb. Kapcsolatokat alakíthatsz ki kollégákkal, informatikai kapacitásunkkal csökkentheted a projekt kockázatát és felgyorsíthatod a munka megvalósítását.

A meshRoom egyfelől a tevékenységhez szükséges fizikai infrastruktúra (pl. számítógépek, szoftverek stb.) igénybevételét teszi lehetővé, másfelől – ha szükséged van rá – vállalkozási, ügyvitelszervezési, pénzügyi, számviteli, pályázati, fejlesztési, marketing, jogi tanácsadási stb. szolgáltatásokkal és persze kávéval segíti munkádat!

Inkubátorházunk jellemzően tíz fő alatti garázsprojektek és induló vállalkozások növekedését, piacra jutását segíti elő szolgáltatásaival, amelyekbe beletartozhat a helyszín biztosításán kívül a menedzsment igény szerinti támogatása is.

A nyújtott szolgáltatások lehetővé teszik, hogy figyelmedet a produkcióra öszpontosíthasd és ne kelljen kevésbé produktív dolgokra időt fordítanod. Az inkubáció hozzájárul a megfelelő üzleti környezet kialakításához, csökkenti az indulás körüli akadályokat és megalapozhatja a továbbfejlődés lehetőségét.

Szükséged van a meshRoomra?

Nincs más dolgod, mint egy egyeztetett időpontban bemutatni a projektet, felvázolni az elképzeléseteket, megbeszélni a részleteket és már izzadhatnak is a processzorok…

Üzenet nekünk


Mesharray