Mesharray Learning Portal

Bejelentkezés

Nézd meg!

Előadások, Karriernapok

Szerezz átfogó képet a kreatív iparról. Kapj bennfentes információkat több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakértőktől. 3D animáció, játékfejlesztés, filmes effektek? Less be a kulisszák mögé!
Hogyan tudsz elhelyezkedni a szakmában,
miként válhatsz még láthatóbbá, érdekesebbé, értékesebbé, keresettebbé - avagy milyen munkaerőt keresnek a stúdiók válójában,
hogyan folyik a kreatív munka a mindennapokban,
milyen lehetőségekre figyelj, és milyen buktatókat kerülj el,
hogyan hozd ki a legtöbbet akár egy junior pozícióból.
Learning Portal

Jelentkezz be!

Ha már van Mesharray Learning Portál hozzáférésed, akkor a lenti gombra kattintva jelentkezz be a tartalom megtekintéséhez!

Ha még nincs, akkor az itt található űrlap kitöltésével kérj hozzáférést!
Regisztráció

Vagy kérj hozzáférést!

Köszönjük,
hamarosan elkészítjük a hozzáférésed, melyről e-mailben értesítünk.
Vissza

Spectral Studios Karriernap

A Spectral Studios egy 2018-ban alapított, független, magyar VFX stúdió, amelynek egy maroknyi lelkes és tehetséges 3D szakember a motorja. Igazi szakértői a kompozitálásnak, a CG-nek és a digitális háttérfestésnek.

Az ambiciózus csapat több munkájával is találkozhattál már - olyan projektek fémjelzik a nevüket mint a Midsommar, A boszorkányok elveszett könyve, vagy a Shadow and Bone - Árnyék és csont.

Vizuális effektek a filmkészítésben

Bepillantást nyerhetsz a filmes utómunka területén használt szoftverek működésébe, illetve első kézből ismerheted meg egy VFX szakember munkáját, de azt is megtudhatod, mennyit kereshetsz ebben a szakmában, és milyen lehetőségek állnak előtted!
cross