Szakmai támogatások

Pályázz most!

Az elbírálás folyamatos, a pályázatok beérkezésének sorrendjében történik – minél előbb jelentkezel, annál nagyobb az esélyed! A pályázatod beérkezésétől számított 5 napon belül értesítünk, nyertél-e támogatást és mekkora összeget. A támogatásra való pályázás részedről nem jár elköteleződéssel, de ha megítélik számodra, akkor 5 napod van eldönteni, hogy igénybe veszed vagy lemondasz róla. Ha lemondasz róla, akkor 2 évig nem tudsz újra pályázni! A támogatási rendszerben csak magánszemélyek vehetnek részt! A pályázat menete:

 • Küldd el a kiválasztott képzés aloldalán lévő zöld gombra kattintva az online jelentkezésedet. Ne felejtsd el kipipálni a Kérem a szakmai támogatást mezőt! Ahol nem találsz ilyen mezőt, arra képzésre nem igényelhető szakmai támogatás.
 • A visszaigazoló e-mailben elküldjük a pályázati űrlap linkjét.
 • Töltsd ki az űrlapot! A kérdések nem szakmai, inkább motivációs jellegűek. A támogatást elkötelezett, tudásra szomjas hallgatók szerezhetik meg.
 • Az űrlap elküldését követően 5 munkanapon belül értesítünk az eredményről!

Most induló képzéseink közül ezekre igényelhetsz támogatást:

3D ANIMÁTOR - 2022.09.05
3DS MAX GENERALIST - 2022.09.16
HOUDINI TANFOLYAM - 2022.09.13
MAYA GENERALIST - 2022.08.30


Diákhitel+

A Diákhitel Központ aktív jogviszonyú felsőoktatási hallgatók részére maximum 500.000,- forintos, kamatmentes, 5+1 éves futamidejű, oktatásainkra is szabadon felhasználható finanszírozást kínál!

További részleteket és az on-line hiteligénylési felületet a Diákhitel Központ oldalán találod. A hitel 2022. szeptember 30.-ig igényelhető.


Extra segítség: kamatmentes részletfizetés

Attól függetlenül, hogy teljes áron, vagy szakmai támogatással jelentkezel, lehetőséged van részletfizetést igényelni!

 • Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
 • 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ezt csak magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Karriernapok

Szerezz átfogó képet a kreatív iparról. Kapj bennfentes információkat több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakértőktől. 3D animáció, játékfejlesztés, filmes effektek? Less be a kulisszák mögé, tudd meg:

 • hogyan tudsz elhelyezkedni a szakmában,
 • miként válhatsz még láthatóbbá, érdekesebbé, értékesebbé, keresettebbé - avagy milyen munkaerőt keresnek a stúdiók válójában,
 • hogyan folyik a kreatív munka a mindennapokban,
 • milyen lehetőségekre figyelj, és milyen buktatókat kerülj el,
 • hogyan hozd ki a legtöbbet akár egy junior pozícióból.

Nézd meg!

2022.04.26.

Spectral Studios Karriernap

A Spectral Studios egy 2018-ban alapított, független, magyar VFX stúdió, amelynek egy maroknyi lelkes és tehetséges 3D szakember a motorja. […]

Töltsd ki a mezőket!

Hozzáférés a tartalomhoz

Ide küldjük a hozzáférési adatokat!

Üzenet nekünk


Mesharray