Mesharray Learning Portal

Bejelentkezés

A meshhub

Oktatási megoldások a vállalkozására szabva

A Mesharray 26 éve a hazai kreatív képzések meghatározó szereplőjeként egyedi együttműködési, továbképzési, toborzási lehetőségeket biztosít a kreatív iparban tevékenykedő vállalatok számára.

Ismerje meg a MeshHUB kínálta előnyöket, a részletekért pedig keressen meg minket!

Gyakornoki lehetőség

Stúdiója számára keres friss tehetségeket, junior munkaerőt? Biztos akar lenni abban, hogy a konkurencia nem csap le rájuk gyorsabban? Biztosítson 1-2 vagy akár több gyakornoki pozíciót, mi pedig lehetőséget adunk, hogy a diákjaink közül elsőként választhatja ki a vállalkozása számára ideális jelölteket.

Karriernap

Vállalkozása munkaerő problémákkal szembesül, vagy csak szeretné, hogy a stúdió neve ismertebb, elismertebb legyen? Tartson Karrienapot a Mesharray-nél! A online, interakítv karriernap keretén belül lehetősége nyílik jobban bemutatni a vállalkozást, a kollégáit, a szakmát és a projkteket, amin dolgoznak.

A karriernap online kerül megrendezésre, a szervezést teljes egészében mi vállajuk. Vállalkozása csak a tartalmat hozza, mi az érdeklődőket.

Oktatás, továbbképzés

A jutattások és támogatások keretén belül az egyik legjobb lehetőség, ha oktatásokon keresztül folyamatosan képezzük a már meglévő munkatársakat. A Mesharray erre is lehetőséget biztosít.

Válasszon meglévő képzéseink közül vagy a vállalkozására szabott, egyedileg összeállított tematikájú tanfolyamot. Akár tantermi, kihelyezett helyszíni vagy élő távoktatásban.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük meg a részleteket!

cross