Mesharray Learning Portal

Bejelentkezés

Concept Art tanfolyam

Sajátítsd el a digitális festészet művészetét!

Üdvözlünk a Mesharray Concept Art oktatásán!

Concept Art Tanfolyam

Szeretnéd tudni, hogyan öltenek először formát az elképzelések a filmiparban, a játékfejlesztésben, vagy a médiában?

A Concept Art vizuális történetmesélés, játékok, filmek "alaphangját" adja meg, az ötletek vizuális vázlata. Egy olyan művészi eszköz, amely összehangolja a projekteken résztvevő kreatív szakemberek munkáját.
A Concept Artist készíti el a karaktereket, környezetet, kellékeket, jeleneteket vizualizálnak, amely alapján a film vagy játék készül.

A Concept Art tanfolyamon megtanulhatod a professzionális karakter, environment, effekt és keyframe conceptelés lépéseit és felépítheted portfóliódat.

Lépj be a művészi fantázia és kreativitás világába a Concept Art tanfolyamunkkal! Fedezd fel ezt az izgalmas és inspiráló világot, és sajátítsd el a művészi képzelőerőd kifejezésének legjobb technikáit!
Ez nem egy rajztanfolyam, ezért a képzés elkezéséhez középszintű tér- és alakábrázolási tudás, középszintű anatómiai ismeretek valamint Photoshop alapismeretek szükségesek!

Beiratkozás előtt a fenti tudást igazoló portfólió bemutatását kérjük tőled! A portfólióval a hallgató tudását kívánjuk felmérni, ezért nem fogadunk el mesterséges intelligenciával (Midjourney, Stable Diffusion, stb.) generált anyagot!

Vázlatos tematika

A képzés főbb témakörei

a concept fajtái, kompozíciós alapok, történetmesélés
munkafázisok, brief, moodboard, referenciák
karakter concept, transform, rétegkeverés, overpainting
effekt concept, tűz, füst, víz, varázslat, művészeti szűrők
Keyframe concept, kompozíciós és karaktervázlat

Imádom a színeket! - interjú Korda Évával


Elolvasom

Mélyvízben tanul igazán az ember - interjú Kedves Éva Lead Concept Artisttal


Elolvasom

Begombáztunk? Nem, ez a Meshroom!

Elindult iskolánk munkatér és inkubátorház szolgáltatása! Nincs megfelelő technikád vagy nyugodt környezeted a házifeladatok elkészítésére, a gyakorlásra, az ötletek közös megvalósítására? Gyere be hozzánk! A meshRoom coworking munkatere nyitva áll előtted, […]
Elolvasom

Mentorod

Kedves Éva Lead Concept Artist

Filmes látványtervezőként dolgozom (Halo sorozat, Shadow & Bone, Halálos Iramban 9 stb.). Fő profilom a helyszínek, jelmezek, kellékek, díszletek tervezése és feljavítása utómunkában. Közel 10 éve gyűjtöm a filmes krediteket de még ma is meg tudok lepődni egy-egy feladaton. A kihívások még ennyi év után sem fogytak el…

Indulási időpontok

Érdeklődj munkatársainktól!

Tanfolyami díj

Élő távoktatásban

34.500,- Ft / hó = 414.000,- Ft
12 havi részletfizetéssel

Tanteremben

37.500,- Ft / hó = 450.000,- Ft
12 havi részletfizetéssel

A fenti árak tartalmazzák az Áfát!

Kérdés, érdeklődés, jelentkezés

Kamatmentes részletfizetés

A képzési díjhoz  lehetőséged van kamatmentes részletfizetést kérni!
Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig: Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
12 havi kamatmentes részletfizetés: Ezt csak magyarországi illetőségű magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Diákhitel

A szabad felhasználású Diákhitel 1-et aktív felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkező, 45. életévüket be nem töltött, bejelentett lakcímmel rendelkező, magyar állampolgárok igényelhetik. Az igénylést a Diákhitel Központon keresztül lehet elindítani.

További részletekről itt tudsz tájékozódni.
Érdekel
cross