Mesharray Learning Portal

Bejelentkezés

Unreal

3D Játékfejlesztés tanfolyam

Játékfejlesztés Unreal Engine környezetben

Üdvözlünk a Mesharray UNREAL játékfejlesztő képzésén!

Játékfejlesztés Unreal Engine környezetben

A játékipar a virágkorát éli. Ha ezeket a sorokat olvasod, bizonyára Te is szereted a digitális játékok valamilyen formáját. A gyerekek és felnőttek életében egyaránt egyre nagyobb szerepet töltenek be a számítógépes és telefonos játékok, ezért egyértelműen nő az igény a játékkészítő szakemberekre is.

A játékkészítés több szempontból is roppantul érdekes folyamat. Egyrészt végtelen kreativitásra ad lehetőséget amellett, hogy egy látványos produkció a végeredménye, másrészt folyamatos alkalmazkodásra és megújításra késztet, hiszen egy robbanásszerűen fejlődő ipari irányzatról beszélünk.

A tanfolyam célja, hogy átfogó ismeretekkel készítsen fel minden érdeklődőt, aki játékfejlesztő szakemberként szeretne a továbbiakban elhelyezkedni.
A tanfolyam 6 modulból épül fel. Az első az elméleti alapok megteremtésével kezdődik.Szó lesz olyan szakfogalmakról, mint a blueprint-ek, változók, makrók és egyéb funkciók működése. Ezt a részt úgy is hívhatnánk: A motorháztető alatt.

Innentől fokozatosan mélyülünk a szakma egyre kreatívabb részeibe. A további modulok rendszerint a látványvilághoz közvetlenül kapcsolódó elemek beállításával fognak telni. Megtanuljuk a materialok (anyagminták) használatát, rájövünk majd hogyan kell landscape-eket (környezetet) felépíteni.

Elkalandozunk a karakterek felépítése és mozgatása irányába és kitérőt teszünk a mesterséges intelligencia beprogramozásának alapjaiba is.


A kurzust a játék VFX-el (speciális effektek) való felkészítésével fogjuk zárni, ahol megannyi nagyon izgalmas és látványos elemmel ismerkedhetünk majd meg.

Természetesen arról is szó fog esni, hogy az elkészült játékot hogyan tegyük futtathatóvá telefonon és számítógépen, ami elé leültethetünk bárkit, akinek a végén csak annyi kérdése lesz: Ezt tényleg te csináltad?

Vázlatos tematika

A képzés főbb témakörei

blueprintek. Karakterk irányítása, AI és játéklogika készítése
materialok, PBR felületek és dinamikusan vezérelhető paraméterek létrehozása, különböző blendelési módok megismerése
environment. Landscape létrehozása, növényzet és statikus modellek elhelyezése, Lumen és Nanite rendszer
effektek. Vizuális effektek elkészíte a Niagara rendszerben és azok alkalmazása játék közben
felhasznáói felületek. UI és HUD elkészítése és azok vezérlése Widget rendszeren keresztül
önállóan is futtatható verzió készítése PC-re

Erre lesz szükséged

elkötelezettségre, kitartásra, sok gyakorlásra,
megfelelő számítógépre az otthoni gyakorláshoz, amit bérelhetsz is tőlünk!

A többit mi adjuk

profi oktatót és naprakész tananyagot,
jól felszerelt tantermet (nem kell gépet hoznod),
gépidőt a Meshroomban,
sikeres vizsgát követően Mesharray oklevelet.

Beszélgetés Rácz Gergellyel, a Mesharray Unreal 3D oktatójával


Elolvasom

Begombáztunk? Nem, ez a Meshroom!

Elindult iskolánk munkatér és inkubátorház szolgáltatása! Nincs megfelelő technikád vagy nyugodt környezeted a házifeladatok elkészítésére, a gyakorlásra, az ötletek közös megvalósítására? Gyere be hozzánk! A meshRoom coworking munkatere nyitva áll előtted, […]
Elolvasom

Mentorod

Rácz Gergely

METU Média Design szakon végeztem 2018-ban, azóta játékfejlesztéssel foglalkozok, elsősorban technical artist pozícióban. Jelenleg a Sunnyside Animation-nél vagyok Unreal Engine producer.

Az oktatás hossza

117 óra

Indulási időpontok

Indul: 2024.10.01.

Tanteremben és élő távoktatásban

Tanfolyami díj

Élő távoktatásban

Tanteremben

39.000,- Ft / hó = 468.000,- Ft
12 havi részletfizetéssel

43.500,- Ft / hó = 522.000,- Ft
12 havi részletfizetéssel

A fenti árak tartalmazzák az Áfát!

Kérdés, érdeklődés, jelentkezés

Kamatmentes részletfizetés

A képzési díjhoz  lehetőséged van kamatmentes részletfizetést kérni!
Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig: Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
12 havi kamatmentes részletfizetés: Ezt csak magyarországi illetőségű magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Diákhitel

A szabad felhasználású Diákhitel 1-et aktív felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkező, 45. életévüket be nem töltött, bejelentett lakcímmel rendelkező, magyar állampolgárok igényelhetik. Az igénylést a Diákhitel Központon keresztül lehet elindítani.

További részletekről itt tudsz tájékozódni.
Érdekel
cross