Mesharray Learning Portal

Bejelentkezés

Concept Art tanfolyam

Sajátítsd el a digitális festészet művészetét!

Üdvözlünk a Mesharray Concept Art oktatásán!

Concept Art Tanfolyam

Szeretnéd tudni, hogyan öltenek először formát az elképzelések a filmiparban, a játékfejlesztésben, vagy a médiában?

A Concept Art vizuális történetmesélés, játékok, filmek "alaphangját" adja meg, az ötletek vizuális vázlata. Egy olyan művészi eszköz, amely összehangolja a projekteken résztvevő kreatív szakemberek munkáját.
A Concept Artist készíti el a karaktereket, környezetet, kellékeket, jeleneteket vizualizálnak, amely alapján a film vagy játék készül.

A Concept Art tanfolyamon megtanulhatod a professzionális karakter, environment, effekt és keyframe conceptelés lépéseit és felépítheted portfóliódat.

Lépj be a művészi fantázia és kreativitás világába a Concept Art tanfolyamunkkal! Fedezd fel ezt az izgalmas és inspiráló világot, és sajátítsd el a művészi képzelőerőd kifejezésének legjobb technikáit!
Ez nem egy rajztanfolyam, ezért a képzés elkezéséhez középszintű tér- és alakábrázolási tudás, középszintű anatómiai ismeretek valamint Photoshop alapismeretek szükségesek!

Beiratkozás előtt a fenti tudást igazoló portfólió bemutatását kérjük tőled! A portfólióval a hallgató tudását kívánjuk felmérni, ezért nem fogadunk el mesterséges intelligenciával (Midjourney, Stable Diffusion, stb.) generált anyagot!

Az ipari munkafolyamatoknak megfelelően, a képzés photobash alapú, fényképek felhasználásával építjük fel a fotorealisztikus látványterveket.

Vázlatos tematika

A képzés főbb témakörei

a concept fajtái, kompozíciós alapok, történetmesélés
munkafázisok, brief, moodboard, referenciák
karakter concept, transform, rétegkeverés, overpainting
effekt concept, tűz, füst, víz, varázslat, művészeti szűrők
Keyframe concept, kompozíciós és karaktervázlat

Mélyvízben tanul igazán az ember - interjú Kedves Éva Lead Concept Artisttal


Elolvasom

Imádom a színeket! - interjú Korda Évával


Elolvasom

Begombáztunk? Nem, ez a Meshroom!

Elindult iskolánk munkatér és inkubátorház szolgáltatása! Nincs megfelelő technikád vagy nyugodt környezeted a házifeladatok elkészítésére, a gyakorlásra, az ötletek közös megvalósítására? Gyere be hozzánk! A meshRoom coworking munkatere nyitva áll előtted, […]
Elolvasom

Mentorod

Kedves Éva Lead Concept Artist

Filmes látványtervezőként dolgozom (Halo sorozat, Shadow & Bone, Halálos Iramban 9 stb.). Fő profilom a helyszínek, jelmezek, kellékek, díszletek tervezése és feljavítása utómunkában. Közel 10 éve gyűjtöm a filmes krediteket de még ma is meg tudok lepődni egy-egy feladaton. A kihívások még ennyi év után sem fogytak el…

Regisztrálj Most!

Nyílt Nap

Regisztrálj Concept Art oktatásunk nyílt napjára és tudj meg többet a képzésről!
Concept Art online nyílt nap
Időpont: 2023.10.16. 17:30, hétfő

Indulási időpontok

Indul: 2023.11.06.

Tanteremben és élő távoktatásban

Tanfolyami díj

Élő távoktatásban

34.500,- Ft / hó = 414.000,- Ft
12 havi részletfizetéssel

Tanteremben

37.500,- Ft / hó = 450.000,- Ft
12 havi részletfizetéssel

A fenti árak tartalmazzák az Áfát!

Kérdés, érdeklődés, jelentkezés

Köszönjük,
munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot!
Vissza

Kamatmentes részletfizetés

A képzési díjhoz  lehetőséged van kamatmentes részletfizetést kérni!
Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig: Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
12 havi kamatmentes részletfizetés: Ezt csak magyarországi illetőségű magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Diákhitel

A szabad felhasználású Diákhitel 1-et aktív felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkező, 45. életévüket be nem töltött, bejelentett lakcímmel rendelkező, magyar állampolgárok igényelhetik. Az igénylést a Diákhitel Központon keresztül lehet elindítani.

További részletekről itt tudsz tájékozódni.
Érdekel
cross