3ds Max VIZ – 3D Vizualizáció tanfolyam

3D vizualizáció tanfolyam az alapoktól

Keltsd életre terveidet digitálisan! Sajátítsd el a külső és belső terek 3D látványtervének elkészítését az Autodesk 3ds Max segítségével! Gyakorlati oktatásunk keretében elsajátíthatod a fotórealisztikus építészeti és műszaki vizualizációhoz szükséges 3D modellezési, textúrázási, bevilágítási és renderelési ismereteket.

Kiknek szól ez a képzés?

 • építészeknek, belsőépítészeknek, lakberendezőknek, formatervezőknek, akik szeretnék elképzeléseiket profi módon prezentálni
 • látványtervező szakembereknek
 • mindazoknak, akik ezen a területen szeretnének elhelyezkedni
 • akik tutorial-ok helyett oktató segítségével, gyorsan és hatékonyan szereznének tudást

A képzés főbb témakörei:

 • a szoftver biztos kezelése, alapismeretek
 • külső és belső tér modellezésének sajátosságai
 • épületi alaprajz feldolgozása
 • anyagszerkesztő használata
 • UV szerkesztési ismeretek
 • textúrafestés
 • különböző fényforrástípusok alkalmazása, árnyékolás
 • külső és belső tér bevilágításának szabályai
 • végleges kép kiszámítása, renderelés

A képzés az Autodesk hivatalos oktatása, az alapoktól indul, megkezdéséhez csak számítógépes felhasználói ismeretek szükségesek. A 3D Vizualizáció tanfolyam egyes moduljai után modulzáró tesztekre kerül sor, a képzés végén Mesharray záróvizsgára.

Tanulóink mondták

DIGIC
Buela Péter
Maya tanfolyamot végeztem a Mesharray-ben, most a Digic Pictures-nél dolgozom. A feladataim közé tartozik a háttérelemek modellezése, valamint az uvmap és textúra készítése...
Spatial Harmonics Group
Zalányi Attila
A Mesharray-ben indult a karrierem. 3ds Max tanfolyamot végeztem és ma már saját stúdiót irányítok Hollywoodban. Mindig jó érzés hazatérve meglátogatni a régi sulimat 🙂
True Vision
Éltető Zsófia
3D vizualizációt tanultam a Mesharray-ben. Ma saját látványtervező irodát vezetek a True Visiont. Ezen kívül bedolgozunk nagyobb cégeknek, mint modellező, textúrázó 3d artist...

Ha eljössz hozzánk, akkor nincs lazsálás!

Kurzusaink nagyon intenzívek, sok dolgot kell megtanulnod, viszont, ha kitartó vagy, és tartod az ütemet, kiváló szakember lehet belőled! Képzésünk megkezdéséhez számítógépes felhasználói ismeretek szükségesek. Az egyes modulok után modulzáró tesztekre kerül sor, a képzés végén Mesharray záróvizsgára.

Miért a Mesharray?

Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk.
Profi, szakterületükön elismert oktatóktól tanulhatsz.
Tantermeink korszerű eszközökkel rendelkeznek.
Ha kitartó vagy, néhány hónap alatt megalapozhatod biztos tudásod.

Mit kapsz tőlünk a tanfolyamon túl?

Ösztöndíj program
Tandíj hozzájárulás a 3ds Max, Maya Generalist, Character Modeling TD és Maximum képzéseinkre, melynek célja olyan hazai szakemberek kinevelése, akik megfelelő szakismerettel rendelkeznek és képesek tudásukat a 3D szakmán belül kamatoztatni.
Mesharray Karrier
Nemcsak tanítjuk a szakmát, de segítünk boldogulni benne! Tanácsot adunk, milyen irányba indulj, hogyan állítsd össze a portfóliódat, és azt is elmondjuk, melyik partnerünknél van megüresedett pozíció!
meshRoom
Tanterem és közösségi munkahely Ha nincs technikai lehetőséged vagy nyugodt, produktív környezeted gyakorlásra, a közös ötletek megvalósítására, akkor bátran gyere be hozzánk!

Start

Budapesten tanteremben: 2021.09.14
Élő távoktatásban: 2021.09.14

Hossza: 3 hónap (108 óra, 6 modul)

Mentor

Gazsó Péter / Invictus
Horváth Balázs / Otterworks
Lampert Gábor

Ár

29.210,- Ft / hó = 350.520,- forint*
12 hónapos részletfizetéssel.

* a fenti ár tartalmaza az Áfát!

Kamatmentes részletfizetés


- Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
- 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ha ezt választod, akkor nincs bizonytalanság, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Creatygon – Graphics Designer TD

Horváth Balázs

A 3D grafika nagy szerelem számomra, különösen a játék és realtime technikák, engine-ek. Ez motivál, hogy az oktatáson átadjam a tudást és tapasztalatot.

Autodesk Trainer

Lampert Gábor

A 3ds Max technikai kezelésén túl igyekszem az alkotói folyamat metodikáját is átadni. Eszközkezelés mellett a trükkök, optimalizált munkafolyamatok és az elegáns megoldások elveit is megtanítom.

Invictus - Technical Director

Gazsó Péter

A szoftver használatán túl a szakmai tapasztalataimat is igyekszem átadni. Célom, hogy korszerű és használható ismereteken kívül a 3D szakma mindennapi kihívásaira is felkészítsem a jelentkezőket.