Szakmai támogatások

Pályázz most!

Az elbírálás folyamatos, a pályázatok beérkezésének sorrendjében történik – minél előbb jelentkezel, annál nagyobb az esélyed! A pályázatod beérkezésétől számított 5 napon belül értesítünk, nyertél-e támogatást. A támogatásra való pályázás részedről nem jár elköteleződéssel, de ha megítélik számodra, akkor 5 napod van eldönteni, hogy igénybe veszed vagy lemondasz róla. Ha lemondasz róla, akkor 2 évig nem tudsz újra pályázni! A támogatási rendszerben csak magánszemélyek vehetnek részt! A pályázat menete:

 • Küldd el a kiválasztott képzés aloldalán lévő zöld gombra kattintva az online jelentkezésedet. Ne felejtsd el kipipálni a Kérem a szakmai támogatást mezőt! Ahol nem találsz ilyen mezőt, arra képzésre nem igényelhető szakmai támogatás.
 • A visszaigazoló e-mailben elküldjük a pályázati űrlap linkjét.
 • Töltsd ki az űrlapot! A kérdések nem szakmai, inkább motivációs jellegűek. A támogatást elkötelezett, tudásra szomjas hallgatók szerezhetik meg.
 • Az űrlap elküldését követően 5 munkanapon belül értesítünk az eredményről!

Most induló képzéseink közül ezekre igényelhetsz támogatást:

3DS MAX GENERALIST - 2023.04.14
MAYA GENERALIST - 2023.04.03


Extra segítség: kamatmentes részletfizetés

Attól függetlenül, hogy teljes áron, vagy szakmai támogatással jelentkezel, lehetőséged van részletfizetést igényelni!

 • Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
 • 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ezt csak magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Meshring - Távoktatás

A Meshring

A Meshring iskolánk új képzési rendszere, mely az előre felvett videók, az élő távoktatás és a tantermi képzés az oktatás és a Te igényeidre, lehetőségeidre szabott kombinációja.

Vannak élő, távoktatásban meghirdetett képzéseink és vannak tantermiek, de a tantermi képzések többségét el tudod végezni távolról is!

Ez azt jelenti, hogy másik városból, országból, otthonról, munkahelyről vagy egy nyugodt kávézóból is el tudod végezni a képzéseinket!

Képpel, hanggal be tudsz csatlakozni az oktatásba, miközben látod mentorod desktopját, hallod és látod magyarázatát. Ha elakadtál kérdezni tudsz. Mentorod pedig át tudja venni a képernyődet, azon magyarázva el a feladatot.

Most induló képzéseink közül ezeket végezheted el távoktatásban:

3DS MAX GENERALIST - 2023.04.14
ARCHVIZ 3D LÁTVÁNYTERVEZÉS - 2023.05.02
CONCEPT ART - 2023.06.12
FILMES VFX TANFOLYAM - 2023.04.17
MAYA GENERALIST - 2023.04.03
UNREAL 3D JÁTÉKFEJLESZTÉS - 2023.04.11

A távoktatáshoz szükséges eszközök

 • Számítógép / laptop
 • Internet elérés
 • Az oktatáson használt szoftverek (a legtöbbnek van diák- vagy próbaverziója)
 • TeamViewer Meeting (Windows, macOS, iOS, Android rendszerekre érhető el)
 • Webkamera vagy mikrofon
 • Fül- vagy fejhallgató

Üzenet nekünk


Mesharray