Mesharray Learning Portal

Bejelentkezés

Spectral Studios Online Karriernap

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /volume1/web/mesharray.hu/2023/wordpress/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 7 Warning: Trying to access array offset on value of type int in /volume1/web/mesharray.hu/2023/wordpress/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 7 Warning: Trying to access array offset on value of type int in /volume1/web/mesharray.hu/2023/wordpress/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 7 Időpont: 1970.01.01., csütörtök, 00:00
GÖRGESS!

Spectral Studios Karriernap

Vonz a 3D grafika vagy a VFX világa, de bizonytalan vagy, hogy milyen lehetőségeket kínálnak ezek a dinamikusan fejlődő területek? Csatlakozz a Spectral Studios online karriernapjához, és tudd meg, milyen elhelyezkedési lehetőségek állnak előtted a 3D grafika és a VFX világában!

Regisztrálj az eseményre, melyen első kézből tekinthetsz be egy sikeres, hazai, független stúdió munkáiba! A Spectral előadóitól megtudod, milyen szaktudásra és képességekre van szükséged, hogy meghódítsd a szakmát!

Előadók

Takács Gergely - VFX Supervisor
Princz Ágoston - VFX Evangelist

Vázlatos program

  • A Spectral Studios és az előttük álló produkciók.
  • Milyen munkaerőt keres a Spectral?
  • Hogyan lehet elhelyezkedni a CG, VFX szakmában?
  • Hogyan néz ki egy ütős jelentkezési anyag?
  • Munka-kondíciók a Spectral-nál.
  • Kérdezz-Felelek

Ismerd meg a Spectral Studios-t!

A Spectral Studios egy 2018-ban alapított, független, magyar VFX stúdió, amelynek egy maroknyi lelkes és tehetséges 3D szakember a motorja. Igazi szakértői a kompozitálásnak, a CG-nek és a digitális háttérfestésnek.

Az ambiciózus csapat több munkájával is találkozhattál már - olyan projektek fémjelzik a nevüket mint a Midsommar, A boszorkányok elveszett könyve, vagy a Shadow and Bone - Árnyék és csont.

Nézd meg itt felvételről!

cross