Szakmai támogatások

Pályázz most!

Az elbírálás folyamatos, a pályázatok beérkezésének sorrendjében történik – minél előbb jelentkezel, annál nagyobb az esélyed! A pályázatod beérkezésétől számított 5 napon belül értesítünk, nyertél-e támogatást és mekkora összeget. A támogatásra való pályázás részedről nem jár elköteleződéssel, de ha megítélik számodra, akkor 5 napod van eldönteni, hogy igénybe veszed vagy lemondasz róla. Ha lemondasz róla, akkor 2 évig nem tudsz újra pályázni! A támogatási rendszerben csak magánszemélyek vehetnek részt! A pályázat menete:

 • Küldd el a kiválasztott képzés aloldalán lévő zöld gombra kattintva az online jelentkezésedet. Ne felejtsd el kipipálni a Kérem a szakmai támogatást mezőt! Ahol nem találsz ilyen mezőt, arra képzésre nem igényelhető szakmai támogatás.
 • A visszaigazoló e-mailben elküldjük a pályázati űrlap linkjét.
 • Töltsd ki az űrlapot! A kérdések nem szakmai, inkább motivációs jellegűek. A támogatást elkötelezett, tudásra szomjas hallgatók szerezhetik meg.
 • Az űrlap elküldését követően 5 munkanapon belül értesítünk az eredményről!

Most induló képzéseink közül ezekre igényelhetsz támogatást:

3D ANIMÁTOR - 2022.09.05
3DS MAX GENERALIST - 2022.09.16
HOUDINI TANFOLYAM - 2022.09.13
MAYA GENERALIST - 2022.08.30


Diákhitel+

A Diákhitel Központ aktív jogviszonyú felsőoktatási hallgatók részére maximum 500.000,- forintos, kamatmentes, 5+1 éves futamidejű, oktatásainkra is szabadon felhasználható finanszírozást kínál!

További részleteket és az on-line hiteligénylési felületet a Diákhitel Központ oldalán találod. A hitel 2022. szeptember 30.-ig igényelhető.


Extra segítség: kamatmentes részletfizetés

Attól függetlenül, hogy teljes áron, vagy szakmai támogatással jelentkezel, lehetőséged van részletfizetést igényelni!

 • Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
 • 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ezt csak magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Spectral Studios Online Karriernap

Vonz a 3D grafika vagy a VFX világa, de bizonytalan vagy, hogy milyen lehetőségeket kínálnak ezek a dinamikusan fejlődő területek? Csatlakozz a Spectral Studios online karriernapjához, és tudd meg, milyen elhelyezkedési lehetőségek állnak előtted a 3D grafika és a VFX világában!

Regisztrálj az eseményre, melyen első kézből tekinthetsz be egy sikeres, hazai, független stúdió munkáiba! A Spectral előadóitól megtudod, milyen szaktudásra és képességekre van szükséged, hogy meghódítsd a szakmát!

Előadók

Takács Gergely - VFX Supervisor
Princz Ágoston - VFX Evangelist

Vázlatos program

 • A Spectral Studios és az előttük álló produkciók.
 • Milyen munkaerőt keres a Spectral?
 • Hogyan lehet elhelyezkedni a CG, VFX szakmában?
 • Hogyan néz ki egy ütős jelentkezési anyag?
 • Munka-kondíciók a Spectral-nál.
 • Kérdezz-Felelek

Ismerd meg a Spectral Studios-t!

A Spectral Studios egy 2018-ban alapított, független, magyar VFX stúdió, amelynek egy maroknyi lelkes és tehetséges 3D szakember a motorja. Igazi szakértői a kompozitálásnak, a CG-nek és a digitális háttérfestésnek.

Az ambiciózus csapat több munkájával is találkozhattál már - olyan projektek fémjelzik a nevüket mint a Midsommar, A boszorkányok elveszett könyve, vagy a Shadow and Bone - Árnyék és csont.

A jelentkezés lezárult

Spectral Studios Karriernap

IDŐPONT: 2022.04.26. 17:30, kedd

Üzenet nekünk


Mesharray