meshRoom – Közösségi munkahely és inkubátorház

Ez a meshRoom!

Hogy mi a meshRoom? Röviden egy közösségi munkahely és inkubátorház. Kicsit bővebben:

 

Tanterem és közösségi munkahely

Ha nincs technikai lehetőséged vagy nyugodt, produktív környezeted az oktatásainkon kapott házi feladatok elkészítésére, gyakorlásra, a közös ötletek megvalósítására, gyere be hozzánk, a meshRoom munkatere nyitva áll előtted! Munkanapokon, napközben a szabad termek bármelyikében bekapcsolhatsz egy gépet és ami a csövön kifér, daráld a pixeleket, görbítsd a teret, drótozd a shadereket!

Mi a következő lépés?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztess időpontokat!


Inkubátorház

Az előzőeken túl a meshRoom garázsprojektek számára is alkalmas helyszínt kínál ötletük megvalólósításához. Olyan támogató környezetbe költöztetheted a feladatod, mely alkalmas a projekt résztvevőinek egy légtérben, produktív környezetben való leültetésére, a feladatok gyors és egyszerű átbeszélésére, ellenőrzésére, a munka prezentálására stb. Kapcsolatokat alakíthatsz ki kollégákkal, informatikai kapacitásunkkal csökkentheted a projekt kockázatát és felgyorsíthatod a munka megvalósítását.

A meshRoom egyfelől a tevékenységhez szükséges fizikai infrastruktúra (pl. számítógépek, szoftverek stb.) igénybevételét teszi lehetővé, másfelől – ha szükséged van rá – vállalkozási, ügyvitelszervezési, pénzügyi, számviteli, pályázati, fejlesztési, marketing, jogi tanácsadási stb. szolgáltatásokkal és persze kávéval segíti munkádat.

Inkubátorházunk jellemzően tíz fő alatti garázsprojektek és induló vállalkozások növekedését, piacra jutását segíti elő szolgáltatásaival, amelyekbe beletartozhat a helyszín biztosításán kívül a menedzsment igény szerinti támogatása is.

A nyújtott szolgáltatások lehetővé teszik, hogy figyelmedet a produkcióra öszpontosíthasd és ne kelljen kevésbé produktív dolgokra időt fordítanod. Az inkubáció hozzájárul a megfelelő üzleti környezet kialakításához, csökkenti az indulás körüli akadályokat és megalapozhatja a továbbfejlődés lehetőségét.

Szükséged van a meshRoomra?

Nincs más dolgod, mint egy egyeztetett időpontban bemutatni a projektet, felvázolni az elképzeléseteket, megbeszélni a részleteket és már izzadhatnak is a processzorok…

 

Mennyibe kerül?

Az infrastruktúra biztosítása díjmentes. Ha szükségét érzitek menedzsment-támogatásnak, annak díjját és feltételeit szakértő kollégáinkkal tudod egyeztetni.

 

Mi a következő lépés?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk meg egy találkozót!