Junior Animátor

3D Animátor tanfolyam

A 3D animáció egy nagyon izgalmas és művészi ága a számitógépes grafikának. A 3D Animátor pedig a legjobban keresett pozíció a hazai és nemzetközi munkalehetőségeknél.

Sajátossága, hogy a valóságot meghazudtoló módon készíthetsz realisztikus mozgásokat, de ezzel ellenkezőleg, képzelet-határokat feszegető, cartoon-os, kitalált csodákat is létrehozhatsz vele.

Szerencsére mindkettő iránynak közel ugyanaz az alapja, ezeket sajátíthatod el ezen a képzésen!

A 3D animációs oktatásunkon megismerkedhetsz mindennel, ami egy izgalmas animáció elkészítéséhez szükséges. Úgymint: időzítés, pózolás, sziluettek, súlyok, dinamikák és karakterisztika.

Ki fogunk térni a realisztikus és a cartoon-os animációk alapjaira is. Elsajátíthatod a referencia készítéstől és felhasználástól kezdve, a jelenet építésen keresztül, egészen a lenyűgözően tiszta és önmagáért beszélő, végleges animáció tálalásáig mindazt, ami ennek a szakmának a részét képezi, és amire egy 3D animátornak szüksége lehet az elhelyezkedéshez.

A tanfolyam végén nem csak azt fogod tudni, hogy mire van szüksége egy hivatásos animátornak, de a birtokában leszel a valódi tudásnak is! Ha van benned kreativitás, elhivatott vagy a 3d animáció iránt, akkor ez a Te tanfolyamod, gyere és tarts velünk!

A képzés főbb témakörei:

  • Labda-animációk különböző formái, súlyok és fizikai vonatkozások elsajátítása
  • Inga animálása: lemaradó mozgás alkalmazása például karok és egyéb testrészek mozgatására
  • Labda farkincával: személyiség és akarat jelenléte az animációban
  • Labda lábakkal: ugrálás, futás, séta
  • Humanoid animáció alapjai; érzelmek kifejezése pózokban, sziluettek, ugrás (a 3 animációs fázis: block, spline, polish); járási ciklus

A képzést követően ellátogat a csapat Magyarország vezető 3D animációs stúdiójába a Digic Pictures-höz!

A képzés során Autodesk Maya szoftvert használunk. A kezdéshez elegendő a felhasználói szintű számítógépes ismeret és a Maya kezelőfelület alapjainak ismerete. Ez utóbbit a beiratkozás előtt egy rövid oktató videóban megmutatjuk neked.

Hossza

72 óra, 4 modul

Mentor

Szabó Dániel / 3D Animátor

Ár

Szakmai támogatással
239.000,- forint*
Teljes ár
339.000,- forint*

* a fenti árak tartalmazzák az Áfát! A támogatások részleteiért klikk a nagy piros gombra:

3D Animációs oktatónk

3D Animátor

Szabó Dániel

2014 óta foglalkozom haladó szinten 3D grafikával, négy évig dolgoztam a Digic Pictures-nél, mint 3D animátor. Jelenleg vállalkozóként, szabadúszó grafikusként tevékenykedem.