Szakmai támogatások

Pályázz most!

Az elbírálás folyamatos, a pályázatok beérkezésének sorrendjében történik – minél előbb jelentkezel, annál nagyobb az esélyed! A pályázatod beérkezésétől számított 5 napon belül értesítünk, nyertél-e támogatást. A támogatásra való pályázás részedről nem jár elköteleződéssel, de ha megítélik számodra, akkor 5 napod van eldönteni, hogy igénybe veszed vagy lemondasz róla. Ha lemondasz róla, akkor 2 évig nem tudsz újra pályázni! A támogatási rendszerben csak magánszemélyek vehetnek részt! A pályázat menete:

  • Küldd el a kiválasztott képzés aloldalán lévő zöld gombra kattintva az online jelentkezésedet. Ne felejtsd el kipipálni a Kérem a szakmai támogatást mezőt! Ahol nem találsz ilyen mezőt, arra képzésre nem igényelhető szakmai támogatás.
  • A visszaigazoló e-mailben elküldjük a pályázati űrlap linkjét.
  • Töltsd ki az űrlapot! A kérdések nem szakmai, inkább motivációs jellegűek. A támogatást elkötelezett, tudásra szomjas hallgatók szerezhetik meg.
  • Az űrlap elküldését követően 5 munkanapon belül értesítünk az eredményről!

Most induló képzéseink közül ezekre igényelhetsz támogatást:

3D ANIMÁTOR - 2023.03.07
3DS MAX GENERALIST - 2023.01.27
MAYA GENERALIST - 2023.01.20


Extra segítség: kamatmentes részletfizetés

Attól függetlenül, hogy teljes áron, vagy szakmai támogatással jelentkezel, lehetőséged van részletfizetést igényelni!

  • Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
  • 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ezt csak magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Óriási elismerés, hogy David Lynch értékeli a filmemet - Interjú Hadnagy Eszterrel

Volt diákunk, Hadnagy Eszter nem mindennapi elismerésben részesült: ZIGZAG című Mesharray-es vizsgafilmjét maga David Lynch fogja értékelni.

Eszter részt vett a Mesharray tavaszi “Vizuális effektek a filmkészítésben” előadásán, és ekkor határozta el, hogy a filmkészítés területén képzi magát tovább. Nem ismeretlen számára a színház és a filmezés világa - lakberendezőként számos hazai film és színházi előadás enteriőrjén dolgozott már.

Eszter a Short Film Maker képzést lezáró vizsgafilmjét már meg is mérettette a Műcsarnok videopályázatán. A pályázatot a jelenleg is megtekinthető David Lynch fotópályázathoz kapcsolódóan írták ki. A „Kis történetek, kis titkok” professzionális rövidfilm pályázatra 3 percnél rövidebb kisfilmeket vártak.

Egy véletlennek köszönhetően találkozott a pályázatfelhívással, és David Lynch rajongóként egyből meglátta benne a lehetőséget.

“Én is a Twin Peaks-en nőttem fel, mint sokan mások, és mély benyonást gyakorolt rám a Lynch-i atmoszféra, ez a szürreális világ.” Szinte az utolsó pillanatban készítette el a kisfilmet oktatója, Nagy Ernő tanácsai és útmutatása mentén, ami egyben a vizsgamunkája is lett a Short Film Maker képzésen.

Eszter a film történetébe is beleszőtte a közkedvelt rendezőt.

“A filmem egy David Lynch rajongóról szól, aki pszichés problémákkal külzd. Alvási és meditációs állapotaiban különböző víziók gyötrik. Térben és időben nem lehet beazonosítani a film pontos menetét, és gyakorlatilag ezekben az állapotokban lapozgatunk végig.”

A siker nem maradt el: a ZIGZAG a szakmai zsűri döntése alapján különdíjban részesült. Az öt díjazott film jelenleg is megtekinthető a Műcsarnok David Lynch: Small Stories/kis történetek című kiállításán. Emellet a filmeket maga Lynch fogja videochat-en értékelni.

Ha szeretnéd megtudni, hogyan hasznosította Eszter a képzés során megtanultakat a gyakorlatban és hogyan zajlott a forgatás, nézd meg vele készült videóinterjúnkat!

Short Film Maker, tanulj te is Nagy Ernőtől!

Üzenet nekünk


Mesharray