Szakmai támogatások

Pályázz most!

Az elbírálás folyamatos, a pályázatok beérkezésének sorrendjében történik – minél előbb jelentkezel, annál nagyobb az esélyed! A pályázatod beérkezésétől számított 5 napon belül értesítünk, nyertél-e támogatást és mekkora összeget. A támogatásra való pályázás részedről nem jár elköteleződéssel, de ha megítélik számodra, akkor 5 napod van eldönteni, hogy igénybe veszed vagy lemondasz róla. A támogatási rendszerben csak magánszemélyek vehetnek részt! A pályázat menete:

  • Küldd el a kiválasztott képzés aloldalán lévő zöld gombra kattintva az online jelentkezésedet. Ne felejtsd el kipipálni a Kérem a szakmai támogatást mezőt!
  • A visszaigazoló e-mailben elküldjük a pályázati űrlap linkjét.
  • Töltsd ki az űrlapot! A kérdések nem szakmai, inkább motivációs jellegűek. A támogatást elkötelezett, tudásra szomjas hallgatók szerezhetik meg.
  • Az űrlap elküldését követően 5 munkanapon belül értesítünk az eredményről!

Most induló képzéseink közül ezekre igényelhetsz támogatást:

3D ANIMÁTOR - 2021.10.05
MAYA GENERALIST - 2022.01.14
PREVIS ARTIST - 2021.10.11


Extra segítség: kamatmentes részletfizetés

Attól függetlenül, hogy teljes áron, vagy szakmai támogatással jelentkezel, lehetőséged van részletfizetést igényelni!

  • Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
  • 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ezt csak magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

DIGIC stúdiólátogatás

Ahogy előző hírünkben már olvashattátok, iskolánk a DIGIC-kel együttműködve új típusú, szakmai képzéseket indít, melyet a sikeresen elvégzők bekerülhetnek a DIGIC gyakornoki programjába. Az első oktatások egy válogatott csoporttal már elindultak és ennek keretében ellátogattunk a DIGIC-hez, ahol a diákok bepillantást nyerhettek a cég életébe.

Megtudtunk pár “titkot” a DIGIC munkafolyamatairól, fény derült arra is, hogy hogyan is készül egy film, milyen fázisai vannak, kik és mit dolgoznak egy adott jeleneten, mindezt a Witcher 3 animatic-ján illusztrálva. Attila örömmel válaszolt mindenre, de kacsintva hozzátette, hogy erről senkinek egy szót se! 🙂

Olvasd el Balog Petra beszámolóját a Meshmag.hu-n!

Üzenet nekünk