fbpx

Vári Róbert

Alphaville Studios – Lead Character TD

Grafikusi pályám egy nyíregyházi játékfejlesztő stúdióban indult, ahol a 3D modellezési és textúrázási feladatok mellett a helyi Mocap stúdióban a karakteranimációs munkafolyamatban is részt vettem. Később a budapesti Stormregion csapatához csatlakoztam, többek között a Panzers II játék fejlesztésében működtem közre, mint karaktermodellező szakember. 2015 végéig a Digic Pictures Character Artist-jaként dolgoztam, jelenleg az Alphaville Studios Lead Character TD-je vagyok.

A Mesharray csapatához 2005-ben csatlakoztam, mint hivatalos Autodesk Maya oktató. A különféle szakterületeken szerzett ismereteimet, valamint a csapatvezetői tapasztalatomat jól kamatoztatom az oktatás során. A tanítás mellett más, szakmai feladatokat is vállalok, 2009-ben a Maya 3D modellezés és animáció című könyv magyar nyelvű kiadásának szakmai lektora voltam, valamint a könyvhöz önálló plusz fejezeteket készítettem.

Legutóbb az Akademia Music Awards-ra küldtem be egy saját szerzeményt ambient/electronica kategóriában, amivel elnyertem az akadémiai díjat.

Copyright by Mesharray, all rights reserved! | Adatvédelmi nyilatkozat