Previs Artist tanfolyam

Filmes Previs Artist tanfolyam

A Previs vagy previzualizáció a film vizuális terve, mely a rendező vagy megrendelő elképzeléseit jeleníti meg. A previzualizáció segíti a produkcióban résztvevő szakembereket, hogy közös elképzelésük legyen a munkáról és a megrendelőt, hogy jobban megértse, hogy mit is fog kapni.

A previzualizáció a skiccek sorozatából a produkciók meghatározó elemévé vált és mára, nagyon sok szakembert foglalkoztatva önálló iparágat alkot. Legtöbb animációs és vizuális effektekkel foglalkozó stúdió - ahogy a DIGIC is - alkalmaz Previs Artistokat.

A Previs tanfolyam

Previzualizációs képzésünkön megtanulhatod a filmkészítést virtuális környezetben. Az események, szereplők, koreográfiák, animációk megtervezése, térben és időben való elhelyezése, a helyszínek vázlatos megalkotása, a kamera beállítások és felvételek elkészítése mind-mind a Previs alkotó feladata.

A previs tanfolyam során a felsorolt feladatokat összefüggő projekteken keresztül vesszük át. A tanfolyam elvégzése során az animációs és élőfilmes produkciókhoz használható gyakorlati tudásod lesz a previzualizáció területén.

A Previs képzés főbb témakörei

  • filmes - operatőri, rendezői alapismeretek;
  • Autodesk Maya alapismeretek: modellezés, helyszínek (layout-ok) készítése, animációs ismeretek, animációs szerkesztő felületek, motion capture animációk használata és szerkesztése;
  • Maya-Unreal integráció - fájlformátumok, export-import,
  • Unreal alapismeretek: jelenetek felépítése Unreal-ben, kamerafelvételek összevágása és szerkesztése a sequencerben, kép és hang együttes használata - dialógusok és aláfestő zene;
  • vágási és kiírási műveletek.

A vizsgamunkákat a DIGIC szakmai csapata is átnézi. A megfelelő munkával rendelkezőknek a DIGIC munka ajánlatot tehet!

A képzés során Autodesk Maya-t és Unreal Engine-t használunk.

Start

Budapesten: 2021.10.11

Hossza: 108 óra, 6 modul

Mentorok

Princz Ágoston / Digic
Horváth Balázs / Creatygon

Árak

Szakmai támogatással
29.500,- Ft / hó = 354.000,- forint*
12 hónapos részletfizetéssel.

Teljes ár
39.000,- Ft / hó = 468.000,- forint*
12 hónapos részletfizetéssel.

* a fenti árak tartalmazzák az Áfát! A támogatások részleteiért klikk a nagy piros gombra:

Previs oktatónk

Senior Previs Mentor

Princz Ágoston

Unreal és Maya oktatónk

Senior Unreal Mentor

Horváth Balázs