A DIGIC támogatásával

Filmes Previs Artist tanfolyam

A Previs vagy previzualizáció a film vizuális terve, mely a rendező vagy megrendelő elképzeléseit jeleníti meg. A previzualizáció segíti a produkcióban résztvevő szakembereket, hogy közös elképzelésük legyen a munkáról és a megrendelőt, hogy jobban megértse, hogy mit is fog kapni.

A previzualizáció a skiccek sorozatából a produkciók meghatározó elemévé vált és mára, nagyon sok szakembert foglalkoztatva önálló iparágat alkot. Legtöbb animációs és vizuális effektekkel foglalkozó stúdió - ahogy a DIGIC is - alkalmaz Previs Artistokat.

SZUTOR LEVENTE VIZSGAMUNKÁJA

A Previs képzés főbb témakörei

 • filmes - operatőri, rendezői alapismeretek;
 • Autodesk Maya alapismeretek: modellezés, helyszínek (layout-ok) készítése, animációs ismeretek, animációs szerkesztő felületek, motion capture animációk használata és szerkesztése;
 • Maya-Unreal integráció - fájlformátumok, export-import,
 • Unreal alapismeretek: jelenetek felépítése Unreal-ben, kamerafelvételek összevágása és szerkesztése a sequencerben, kép és hang együttes használata - dialógusok és aláfestő zene;
 • vágási és kiírási műveletek.

A vizsgamunkákat a DIGIC szakmai csapata is átnézi.

A képzés során Autodesk Maya-t és Unreal Engine-t használunk.

Mentorod

CG Supervisor

Princz Ágoston

DIGIC
20+ éve vagyok 2D/3D animációs filmes vizuális effekt szakmában. Végigjártam a ranglétrát; mezei 3D generalistából eljutottam a CG Supervisori pozícióba. Átfogó rálátásom van a szakmára. Emellett 20 éve oktatok a Mesharray-nél, így az elméleti és gyakorlati tudást is magas színvonalon tudom átadni.
Graphics Designer TD

Horváth Balázs

Creatygon

A 3D grafika nagy szerelem számomra, különösen a játék és realtime technikák, engine-ek. Ez motivál, hogy az oktatáson átadjam a tudást és tapasztalatot.

Diákjaink történetei

Munka és elhelyezkedés

További sikersztorik

Kérdés, jelentkezés


Szakmai támogatások

Pályázz most!

Az elbírálás folyamatos, a pályázatok beérkezésének sorrendjében történik – minél előbb jelentkezel, annál nagyobb az esélyed! A pályázatod beérkezésétől számított 5 napon belül értesítünk, nyertél-e támogatást. A támogatásra való pályázás részedről nem jár elköteleződéssel, de ha megítélik számodra, akkor 5 napod van eldönteni, hogy igénybe veszed vagy lemondasz róla. Ha lemondasz róla, akkor 2 évig nem tudsz újra pályázni! A támogatási rendszerben csak magánszemélyek vehetnek részt! A pályázat menete:

 • Küldd el a kiválasztott képzés aloldalán lévő zöld gombra kattintva az online jelentkezésedet. Ne felejtsd el kipipálni a Kérem a szakmai támogatást mezőt! Ahol nem találsz ilyen mezőt, arra képzésre nem igényelhető szakmai támogatás.
 • A visszaigazoló e-mailben elküldjük a pályázati űrlap linkjét.
 • Töltsd ki az űrlapot! A kérdések nem szakmai, inkább motivációs jellegűek. A támogatást elkötelezett, tudásra szomjas hallgatók szerezhetik meg.
 • Az űrlap elküldését követően 5 munkanapon belül értesítünk az eredményről!

Most induló képzéseink közül ezekre igényelhetsz támogatást:

3DS MAX GENERALIST - 2023.04.14
MAYA GENERALIST - 2023.04.03


Extra segítség: kamatmentes részletfizetés

Attól függetlenül, hogy teljes áron, vagy szakmai támogatással jelentkezel, lehetőséged van részletfizetést igényelni!

 • Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
 • 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ezt csak magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Üzenet nekünk


Mesharray