Motion Graphics

Mograph

Motion Graphics oktatás

Motion Graphics, kreatív videografika tanfolyam

Szeretnéd tudni, hogy mit csinál egy motion designer, hogy hogyan alkothatsz igazán ütős, kreatív videografikát? Ezen a képzésünkön profi szakember segítségével fedezheted fel a motion graphics izgalmas világát!

Ismerd meg a 2D-3D videoanimáció technikáit, a vizuális kommunikáció hatékony használatának lépéseit, munkafolyamatát!

Képzésünkön az alapoktól kezdve átfogó képet kaphatsz arról, hogyan épül fel egy videografikai projekt. Megismerkedhetsz a mozgó grafika világának titkos favoritjával a Blender-rel, megmutatjuk a benne rejlő lehetőségeket és megtanulhatod, hogyan integrálható szinte minden munkafolyamat a szoftver segítségével.

A képzés során elsajátíthatod az animatik készítést, szövegek animálását, a megfelelő formátumok kezelését. Modellezés, animáció, procedurális effektek, anyag- és fényismeret segítségével vezetünk el komplett jelenetek kidolgozásáig, a vágat utolsó finomításáig.

A Motion Graphics tanfolyam főbb témakörei:

 • Vektoros és raszteres formátumok áttekintése,
 • GIMP és Inkscape rövid ismertetése,
 • Blender alapismeretek,
 • objektumok, rétegek, csoportok,
 • 2D-3D modellezési technikák,
 • animációs technikák,
 • anyagok, fények,
 • képkiszámítás,
 • kompozitálás,
 • szöveganimáció,
 • animatik készítése,
 • procedurális technikák,
 • vágás, vágat frissítés, kiírás

Kiknek ajánljuk?

 • akik számára még ismeretlen a mozgó grafika területe és szeretnék kipróbálni magukat,
 • akik szeretnék beilleszteni a Blender-t munkafolyamatukba,
 • szabadúszóknak, akik mozgókép, animáció, grafika területén dolgoznak,
 • akik szeretnének Blenderre váltani, de még nem volt hozzá bátorságuk
 • animációs filmeseknek, akik a komplex, sok szoftveres munkafolyamatokat szeretnék leegyszerűsíteni, integrálni egy átfogó rendszerbe,
 • akik szeretnének ezen a területen elhelyezkedni és biztos tudást szeretnének ismereteik bővítéséhez

Miért a Blender?

Mert egy nagy felhasználói bázissal rendelkező, könnyen tanulható, ingyenes, professzionális szoftver, mely éppúgy elfut Windows-on, mint OS-X-en vagy Linuxon. Ezenkívül a Blenderben egyesül a 2D és a 3D animációk készítésének lehetősége, a vágás valamint a kompozitálás.

Képzésünk az alapoktól indul, a megkezdéséhez számítógépes felhasználói ismeretek szükségesek. A képzés végén Mesharray záróvizsgára kerül sor.

Tanulóink mondták

ILM
Török Attila
6 éve végeztem a Mesharray-ben, az Industrial Light & Magic-nél a Star Wars jelenetein dolgozom FX Artist munkakörben, ahol a szimulációk készítése a feladatom...
Spatial Harmonics Group
Zalányi Attila
A Mesharray-ben indult a karrierem. 3ds Max tanfolyamot végeztem és ma már saját stúdiót irányítok Hollywoodban. Mindig jó érzés hazatérve meglátogatni a régi sulimat 🙂
True Vision
Éltető Zsófia
3D vizualizációt tanultam a Mesharray-ben. Ma saját látványtervező irodát vezetek a True Visiont. Ezen kívül bedolgozunk nagyobb cégeknek, mint modellező, textúrázó 3d artist...

Ha eljössz hozzánk, akkor nincs lazsálás!

Kurzusaink nagyon intenzívek, sok dolgot kell megtanulnod, viszont, ha kitartó vagy, és tartod az ütemet, kiváló szakember lehet belőled! Képzésünk megkezdéséhez számítógépes felhasználói ismeretek szükségesek. Az egyes modulok után modulzáró tesztekre kerül sor, a képzés végén Mesharray záróvizsgára.

Miért a Mesharray?

Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk.
Profi, szakterületükön elismert oktatóktól tanulhatsz.
Tantermeink korszerű eszközökkel rendelkeznek.
Ha kitartó vagy, néhány hónap alatt megalapozhatod biztos tudásod.

Mit kapsz tőlünk a tanfolyamon túl?

Ösztöndíj program
Tandíj hozzájárulás a 3ds Max, Maya Generalist, Character Modelling TD és Maximum képzéseinkre, melynek célja olyan hazai szakemberek kinevelése, akik megfelelő szakismerettel rendelkeznek és képesek tudásukat a 3D szakmán belül kamatoztatni.
Mesharray Karrier
Nemcsak tanítjuk a szakmát, de segítünk boldogulni benne! Tanácsot adunk, milyen irányba indulj, hogyan állítsd össze a portfóliódat, és azt is elmondjuk, melyik partnerünknél van megüresedett pozíció!
meshRoom
Tanterem és közösségi munkahely Ha nincs technikai lehetőséged vagy nyugodt, produktív környezeted gyakorlásra, a közös ötletek megvalósítására, akkor bátran gyere be hozzánk!

Hossza

72 óra, 4 modul (60 perc/ óra)

Mentor

Princz Ágoston - DIGIC

Ár

24.500,- Ft / hó = 294.000,- forint*
12 hónapos részletfizetéssel.

* a fenti ár tartalmaza az Áfát!

Kamatmentes részletfizetés


- Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
- 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ha ezt választod, akkor nincs bizonytalanság, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Maya és VFX oktatónk

DIGIC Pictures - CG Supervisor

Princz Ágoston

Nagy gyakorlatom van az Autodesk 3ds Max mellett a Maya és az Autodesk Mudbox szoftverek használatában. Dolgoztam többek között a Warhammer projekteken és a Ruben Brandt, a gyűjtő című filmen.