fbpx

Ösztöndíjas 3D képzések indulnak!

Januártól ösztöndíjas 3D képzéseket indítunk a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával!

A korlátozott számú hallgató részére elérhető támogatás célja olyan hazai szakemberek kinevelése, akik megfelelő szakismerettel, kompetenciával rendelkeznek és tudásukat, jártasságukat a filmipar keretein belül is tudják kamatoztatni.

Az előjelentkezés elkezdődött!

A támogatásban a 2017 elején induló, 288 órás 3ds Max és Maya tanfolyamok végezhetők el. A képzés hossza ~8 hónap. Oktatóid: Horváth Balázs (OtterWorks), Lampert GáborMátéfy Szabolcs (Kiloo), Vári Róbert (Digic Pictures)

 

Támogatott képzések:

Az oktatások részét képezi egy rövid, angol nyelvű állásinterjúra való felkészítés.

A képzés támogatás nélküli díja 789.176,- Ft (0% Áfa), a támogatás mértéke ~37%, így a hallgatók által fizetendő díj 500.000,- Ft. A képzési díj fizetésére a képzés időtartamára (kb. 8 hónap) kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Az ösztöndíjprogramban csak magánszemélyek vehetnek részt. A képzés a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával valósult meg.

Az ösztöndíjprogramban való részvétel feltételei:

  • középszintnek megfelelő angol nyelvtudás, amelyet iskolánkban írásos szintfelmérővel, vagy nyelvvizsga bizonyítvány bemutatásával igazolhatsz,
  • motivációs levél, amelyben leírod, hogy miért szeretnél jelentkezni a képzésre, ezen a területtel elhelyezkedni, milyen további terveid vannak a képzés elvégzése után,
  • számítógépes felhasználói ismeretek,
  • érettségi.

 

Amennyiben érdekel a lehetőség, hívd az ügyfélszolgálatunkat a (1) 359 6410-as telefonszámon vagy írj e-mailt az ask.me@mesharray.com-ra. Ügyfélszolgálatunk december 23. és január 2. között zárva tart!

Copyright by Mesharray, all rights reserved! | Adatvédelmi nyilatkozat