Interaktív 3D Vizualizáció

Interaktív vizualizáció

A látványtervezés legújabb formája!

Az ügyfél kinyitja az ajtót, belép a házba. A lemenő Nap álmos fénnyel világítja meg a nappalit. Felkapcsolja a villanyt és felsétál az emeletre… vagy jobbra fordul és hosszan nézi a kertben megnyúló árnyakat.

Vagy amihez kedve van, hiszen éppen most járja be interaktív módon a még tervezési fázisban lévő ingatlant!

3D Vizualizáció tanfolyam

Keltsd valóban életre látványterveidet! Ezen a képzésünkön magas szinten sajátíthatod el az interaktív vizualizációt. Az oktatás során 3ds Max-al és Unity-vel dolgozunk.

Hogy működik, hogy néz ki egy interaktív vizualizáció?

Ez a legjobb kérdés! Legjobban egy belső nézetes (first-person shooter) játékhoz hasonlít. Jelentős különbség, hogy itt nem kell tartani a ránk rontó ellenségtől.

A tetszőlegesen létrehozott terek szabadon bejárhatók, megtekinthetők, mintha a valóságban is ott járnánk. A lámpák felkapcsolhatók, az ajtók kinyithatók, a függöny elhúzható stb.

A terek mellett gépészeti vizualizációra, összetett eszközök működésének bemutatására is kiválóan alkalmas.

Azáltal, hogy a megrendelő “kipróbálhatja” az épületet, hatékonyabban prezentálható, jobban magyarázható az elképzelt épület, mint állóképekkel vagy videóval.

Próbáld ki!

Töltsd le interaktív 3D vizualizációs példánkat.

A képzés főbb témakörei

  • a Unity áttekintése, nézetbeállítások, projektstruktúra és management
  • objektumok és textúrák előkészítése,
  • anyagok és shaderek, a shaderszerkesztő
  • fények és világítás, lightmass, HDR, baking,
  • kamerák, kamerakezelés,
  • élsimítás, fehéregyensúly, LUT, optimalizáció
  • futtatható állomány készítése

Az egyes modulok után modulzáró tesztekre kerül sor, a képzés végén Mesharray záróvizsgára.

Programozáshoz kell értenem?

Nem, a tanfolyam elvégzése programozási ismereteket nem igényel, a szoftver kreatív részére koncentrálunk!

3D ismeretek szükségesek a képzés elkezdéséhez?

Igen. Ez a képzés megfelelő modellezési és textúrázási ismereteket kíván 3ds Max, Maya, Cinema 4D, Blender vagy más 3D alkalmazásban, de a képzés során 3ds Max-ot használunk. Tudásodat portfólióval igazolhatod. Amennyiben még teljesen kezdő vagy, akkor a 3D látványtervezés tanfolyamunkat ajánljuk Neked, mely megfelelő alapot kínál ennek a képzésnek az elvégzéséhez.

Tanulóink mondták

Digital Apes
Kasza Orsi
Filmes VFX tanfolyamot végeztem. Az intenzív oktatásnak köszönhetően rövid idő alatt elsajátítottam a szükséges tudást egy student reel összerakásához. Ezzel kerültem az Apes-hez...
True Vision
Éltető Zsófia
3D vizualizációt tanultam a Mesharray-ben. Ma saját látványtervező irodát vezetek a True Visiont. Ezen kívül bedolgozunk nagyobb cégeknek, mint modellező, textúrázó 3d artist...
látványtervező
Pelles Kyra
3D vizualizációt végeztem, most látványtervezéssel foglalkozom szabadúszóként. Főként a nemzetközi piacra dolgozom, elsősorban épületek külső-belső terveinek bemutatásán...

Ha eljössz hozzánk, akkor nincs lazsálás!

Kurzusaink nagyon intenzívek, sok dolgot kell megtanulnod, viszont, ha kitartó vagy, és tartod az ütemet, kiváló szakember lehet belőled! Képzésünk megkezdéséhez számítógépes felhasználói ismeretek szükségesek. Az egyes modulok után modulzáró tesztekre kerül sor, a képzés végén Mesharray záróvizsgára.

Miért a Mesharray?

Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezünk.
Profi, szakterületükön elismert oktatóktól tanulhatsz.
Tantermeink korszerű eszközökkel rendelkeznek.
Ha kitartó vagy, néhány hónap alatt megalapozhatod biztos tudásod.

Mit kapsz tőlünk a tanfolyamon túl?

Ösztöndíj program
Tandíj hozzájárulás a 3ds Max, Maya Generalist, Character Modeling TD és Maximum képzéseinkre, melynek célja olyan hazai szakemberek kinevelése, akik megfelelő szakismerettel rendelkeznek és képesek tudásukat a 3D szakmán belül kamatoztatni.
Mesharray Karrier
Nemcsak tanítjuk a szakmát, de segítünk boldogulni benne! Tanácsot adunk, milyen irányba indulj, hogyan állítsd össze a portfóliódat, és azt is elmondjuk, melyik partnerünknél van megüresedett pozíció!
meshRoom
Tanterem és közösségi munkahely Ha nincs technikai lehetőséged vagy nyugodt, produktív környezeted gyakorlásra, a közös ötletek megvalósítására, akkor bátran gyere be hozzánk!

Hossza

2 hónap (90 óra, 5 modul)

Mentor

Horváth Balázs / Otterworks

Ár

24.515,- Ft / hó = 294.180,- forint*
12 hónapos részletfizetéssel.

* a fenti ár tartalmaza az Áfát!

Kamatmentes részletfizetés


- Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
- 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ha ezt választod, akkor nincs bizonytalanság, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

3ds Max és Twinmotion oktatónk

Creatygon – Graphics Designer TD

Horváth Balázs

A 3D grafika nagy szerelem számomra, különösen a játék és realtime technikák, engine-ek. Ez motivál, hogy az oktatáson átadjam a tudást és tapasztalatot.