3ds Max MAXIMUM

Tanulj többet, kevesebbért! 288 óra a 3. dimenzióban, kedvezményes áron!

Most egy csomagban kínáljuk Neked a 3ds Max MASSIVE és 3D Character Design képzéseinket, a mindent magába foglaló 3ds Max MAXIMUM tanfolyamunk keretében:

3ds Max MASSIVE

Átfogó 3ds Max ismeretek játékfejlesztői modullal Az átfogó 3D tudáson túl lehetőséged van ezen a képzésen a játékfejlesztés speciális 3D grafikai technikáját, munkafolyamatát is...   Tovább

3D Character Design

Mélyítsd el tudásod a karaktermodellezés és textúrázás területén! Sajátítsd el az élethű 3D karakterek készítésének munkafolyamatát, ismerd meg a játékipar és a filmipar speciális...   Tovább


Olvasd el diákjaink sikersztorijait!

Autodesk Vizsga

A képzés elvégzését követően vizsgaközpontunkban bizonyíthatod tudásod a hivatalos Autodesk Certified Professional vizsga letételével.

Részletek

Az oktatás hossza: 8 hónap (288 óra, 16 modul)
Operációs rendszer: Windows
Indul Budapesten: 2018.02.23
Ára: 965.200,- Ft *

* Az ár 27% Áfát tartalmaz. Nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezőknek, MeshCARD tulajdonosoknak, álláskeresőknek, pedagógus igazolvánnyal rendelkezőknek, GYES-en, GYED-en lévő szülőknek kedvezményes ár: bruttó 916.940,- Ft. A képzési díj fizetésére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

További info

Hivatalos oktatás

Képzésünk hivatalos Autodesk oktatás, az itt végzett diákok nemzetközi tanúsítványt kapnak. Ez a képzésünk az új oktatási törvénynek megfelelően államilag akkreditált.

MeshCARD

Szerezz kedvezményeket tudásod mellé! Ez az oktatás MeshCARD kártyát ér, amellyel kedvezményesen tudsz hardvert és szoftvert vásárolni!

Copyright by Mesharray, all rights reserved! | Adatvédelmi nyilatkozat