fbpx

Gazsó Péter

Invictus Games – 3D Technical Director

Grafikusi pályám során szinte a kezdetektől játékfejlesztésben dolgozom, számos úgynevezett garázsfejlesztésben vettem részt, majd 2003-ban csatlakoztam a debreceni székhelyű Invictus Games csapatához, amelynek a vezető 3D autómodellező szakembere voltam.

Az évek során olyan játékok fejlesztésében vettem részt, mint a Street Legal, Street Legal Racing Redline, L.A. Street Racing, Cross Racing Championship, Level R, Race of Championship. 2012 óta Project Manager pozícióban is mélyítem a tudásomat a szakmában és a következő játékok fejlesztését felügyeltem és irányítottam: Race of Champions World, Ridge Racer Slipstream, Jewel Fight: Heroes of Legend, ROB-O-TAP, 4×4 Jam HD és Drifting Schoolbus.

 

2008 óta a játékfejlesztői munkám mellett, a Mesharray Debrecen hivatalos Autodesk oktatója is vagyok, a képzés során a szoftver használatán túl a szakmai tapasztalataimat is igyekszem átadni diákjaimnak. Célom, hogy korszerű és használható ismereteken kívül a grafikusi szakma mindennapi kihívásaira is felkészítsem a jelentkezőket, amelynek segítségével sikeresebbek lehetnek, sőt ennek érdekében támogatom őket a képzésen kívül is.

Copyright by Mesharray, all rights reserved! | Adatvédelmi nyilatkozat