DigiMatte Artist

Vonzódsz az animációs filmekhez, vagy inkább az élőszereplős filmek érdekelnek? Érdekel, hogy hogyan készülnek a digitális díszletek, melyeket a valóságban lehetetlen, vagy túl drága lenne felépíteni? Szeretnél betekintést nyerni a hollywoodi filmek kulisszái mögé? Szeretnéd megtudni, hogy a mai filmek hogyan varázsolnak minket idegen bolygókra, nem létező helyszínekre? Mindezt az ILM és a Double Negative szakemberének tolmácsolásában?

Mi az a Digimatte Artist?

A Digimatte Art egy kreatív és technikai szempontból is izgalmas terület, ahol az alkotó fotórealisztikus virtuális helyszíneket, tájakat hoz létre 2d és 3d technikák alkalmazásával (digital matte painting, 3d environment).

Itt a helyed!

Tradicionális rajzi ismeretekkel kezdünk, digitális festészeti technikákat alkalmazva hozunk létre environment concept-eket. Ezt követően a digital matte painting-gel ismerkedünk. A festett háttereket kompozitáljuk, majd 3d geometriára vetítve keltjük a tér illúzióját. Végül komplex tereket hozunk létre (modelezés, textúrázás, bevilágítás, kompozitálás).

A hallgatók folyamatos visszajelzést kapnak munkájukról, és a cél egy portfólió összeállítása a kurzus végére.

A képzés főbb témakörei

  • Environment Concept Art
  • Digital Matte Painting
  • Kompozitálás és projektálás Nuke felhasználásával
  • Modellezés, UV-zási ismeretek (Maya)
  • Textúrázás (Mari, Substance Painter)
  • Lookdev és Bevilágítás (Arnold)
  • Portfólió és demoreel tanácsadás
Képzésünk megkezdéséhez számítógépes felhasználói ismeretek, Photoshop alapismeretek és alapszintű térábrázolási ismeretek szükségesek.

Megfelelő Maya ismeretekkel rendelkezel?

Ebben az esetben a Maya modulok kihagyásával egy rövidebb képzést ajánlunk Neked, mely november 16-án indul. Az árról és a részletekről érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Oktatód

Menyhei Szabolcs, az ILM és a Double Negative lead environment artistja. Pályafutása során tizenhat egész estés film munkálatain vett részt, olyan címekben, mint a Star Wars: Rogue One, Ant-Man, Avengers: Infinity War

Olvasd el Szabolccsal készített intejúnkat a Meshmag.hu-n!

Részletek

Az oktatás hossza: 4 hónap (144 óra, 8 modul)
Operációs rendszer: Windows
Ára: 457.200,- Ft *

* Az ár 27% Áfát tartalmaz. Nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezőknek, MeshCARD tulajdonosoknak, álláskeresőknek, pedagógus igazolvánnyal rendelkezőknek, GYES-en, GYED-en lévő szülőknek kedvezményes ár: 434.340,- Ft. A képzési díj fizetésére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

További info

Copyright by Mesharray, all rights reserved! | Adatvédelmi nyilatkozat