DIGIC – Junior Hair TD tanfolyam

Iskolánk a Digic Pictures-szel együttműködve új típusú képzést indít el, mellyel megnyílik az utad a Digic gyakornoki programjában való részvételre.

A Hair TD-k feladata a Cast/Prop departmentben készülő assetek szőrzetének, hajának és más szálas hatású elemeinek elkészítése.

Ennek a képzésnek a sikeres elvégzésével a Junior Hair TD prozícióra pályázhatsz. Tehát itt mindent megtanulhatsz, amit a tartóshullámról, tupírról és dauerről egy ifjú Gedeon bácsinak/néninek tudni kell!

Mit tartalmaz a képzés?

Az oktatás egy Arnold renderer, egy Yeti szőrszimulációs valamint egy Nuke utómunka modult tartalmaz. A képzést követően pedig egy workshopon készítheted el a benyújtandó referencia munkádat.

A tanfolyam megkezdésének feltétele a Maya PRO képzésünk sikeres elvégzése vagy azzal megegyező tudás igazolása!

Az oktatást elvégezve haladó ismereteid lesznek az Arnold renderer szoftverből, betekintést nyersz a Nuke kompozitálásba és bármikor kifésülsz egy raszta Yetit!

Főhajszobrászok

Oktatóid a szakma óriási tapasztalattal rendelkező képviselői: Vári Róbert (Alphaville), Princz Ágoston (Digital Apes) és Mátéfy Szabolcs (Crytek)

Automatikusan felvesznek a Digic-be?

NEM! Először is sikeresen el kell végezned a képzés során kiadott feladatokat. A következő lépés a referencia munkád megfelelő minőségű elkészítése. Mindezekkel és oktatóid ajánlásával lépheted csak át a Digic küszöbét, ahol további válogatott próbákon kell átesned ahhoz, hogy tényleg a stúdió munkatársának mondhasd magad.

Részletek

Az oktatás hossza: 72 óra, 4 modul (60perc/óra)
Ára: 374.015,- Ft *

* Az ár 27% Áfát tartalmaz. A képzési díj fizetésére kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

 

Copyright by Mesharray, all rights reserved! | Adatvédelmi nyilatkozat