fbpx

Mesharray diák vagyok

Az oktatásokhoz kapcsolódó adminisztráció

A jelenléti ívet minden oktatási napon szükséges aláírni, akkor is, ha erre az oktató nem hívja fel külön a figyelmet. Az oklevelek kiállításának alapvető feltétele az oktatáson való igazolt részvétel. A jelenléti ív az oktató asztalán található.

A záró vizsgamunka leadására a képzés utolsó órájától számított 2 hét áll rendelkezésre. Ha valakinek elsőre nem sikerül a vizsga, javításra további 1 hétig van lehetőség.

A vizsgára bocsátás feltétele a fizetési ütemezés időben történő teljesítése, 10%-nál nem több hiányzás és az egyes modulok végén a modulzáró tesztek sikeres teljesítése.

Az oklevelek kiadásának feltétele a képzést lezáró vizsga sikeres teljesítése. A vizsgamunka kiértékelése után készítjük el az okleveleket, ezek elkészültéről emailben értesítünk mindenkit.

Pótlással, halasztással, tandíj fizetésével, oklevelekkel, egyéb adminisztrációt érintő kérésekkel, kérdésekkel, forduljatok az ügyfélszolgálathoz. Ezekben az oktató nem tud segíteni!

Fontos: az órákon való részvétel nem elégséges a megfelelő eredmény eléréséhez, az órák között otthoni gyakorlás, a kiadott feladatok elvégzése elengedhetetlen!

3ds Max/Maya diákoknak

Egyes modulok végén online Autodesk, elégedettséget felmérő kiértékelőket fogtok kitölteni, ez alapján kapjátok meg az egyes szintek után az Autodesk tanúsítványát. Aki angol nyelvű tanúsítványt szeretne kapni, annak alapértelmezett nyelvként az angolt kell megjelölnie (tehát a kiértékelő lap eredeti nyelve számít, nem az, hogy milyen nyelven töltitek ki). Fontos, hogy ezen utólag nem lehet változtatni, egy kiértékelőt csak egyszer lehet kitölteni. Az Autodesk tanúsítványát emailben fogjátok megkapni.

Az első kiértékelő kitöltése előtt regisztrálnotok kell az Autodesk rendszerébe:
education.autodesk.com/register
Fontos, hogy a regisztrálás alkalmával jelöljétek be a Tanuló vagy? / Are you a student? rubrikát.

A regisztráció után emailben kaptok egy megerősítő linket. Ezt követően tudjátok megadni a belépéshez szükséges jelszavatokat. A belépés után az oktató által megadott kódhoz tartozó kiértékelőt kell kitölteni.

A további kiértékelőkhöz az alábbi linken lehet belépni:
education.autodesk.com/login-student

Házirend

Kérünk, hogy tartsátok tiszteletben az oktató munkáját és csoporttársaid elhivatottságát a tanulásra, ezért az órákon Facebook, Messenger és egyéb közösségi oldalak, csevegők használatát kérjük mellőzni, ezekkel ne tartsátok fel az óra menetét.

Kérünk, hogy a tantermekben étel és ital fogyasztását, tárolását mellőzzétek, szünetekben a konyhában, előtérben van lehetőségetek az étkezésre.

A konyhát szabadon lehet használni (mikro, hűtő stb.) Ennek fejében az a kérésünk, hogy ne hagyjatok szemetet, rendetlenséget, mosatlan edényeket magatok után.

Tűz- és balesetvédelmi szempontok miatt minden óra végén a gépeket, beleértve a monitorokat is kapcsoljátok ki!

Az oktatóközpont területén dohányozni tilos, erre a bejárati ajtó előtti kijelölt területen van lehetőség.

Többször szóltak a ház lakói, hogy nagy a zaj, hangos a beszélgetés a gangon. Mindegy, hogy ez igaz, vagy sem, kérünk mindenkit, hogy ne zavarjátok az itt lakók pihenését, nyugalmát. Továbbá ne hagyjatok kint üres poharakat, tányérokat (mások ablakpárkányain sem!).

Az oktatóközpontba behozott értékeitekért nem vállalunk felelősséget.

Az oktatóközpont területén lévő eszközök rendeltetéstől eltérő használatából eredő károkat képzésben résztvevő köteles megtéríteni.

Az oktatóközpont területéről képző intézmény bármilyen tulajdonát, gépeket, monitorokat, egeret, billentyűzetet, dokumentációt, segédanyagot stb. kivinni tilos.

Az oktatásról sem hang, sem képfelvételt nem lehet készíteni.

A légkondicionálás, illetve fűtési rendszer megfelelő működése érdekében a tantermek ajtaját csukjátok be.

A bejárati ajtót biztonsági okokból mindig zárva kell tartani, kitámasztani tilos.

Az oktatóközpont területén szeszes ital, tudatmódosító szerek használata tilos.

A tantermekben a képzés ideje alatt csak a képzésre beiratkozott hallgatók tartózkodhatnak, látogatók és kísérők csak a képző intézmény engedélyével vehetnek részt az órán.

Nyitvatartás hétköznapoként 9:00-16:30 óra között.

Amennyiben ettől eltérően zárva vagyunk (felújítás, téli/nyári szünet stb), az oldalon jelezzük.

MeshRoom

Ha nincs technikai lehetőséged, vagy nyugodt, produktív környezeted az oktatásainkon kapott házi feladatok elkészítésére, gyakorlásra, a közös ötletek megvalósítására, gyere be hozzánk, a meshRoom munkatere nyitva áll előtted! Munkanapokon, napközben, az oktatási órák kezdetéig a szabad termek bármelyikében bekapcsolhatsz egy gépet és gyakorolhatsz. Időpontok egyeztetéséhez vedd fel velünk a kapcsolatot.

Iskolai fórum

Az otthoni munka, gyakorlás során felvetődő kérdéseidet iskolánk zárt fórumán tudod feltenni. Így használd:

Regisztrálj valódi neveddel és a beiratkozáskor megadott e-mail címeddel a meshmag.hu oldalon: Olvasó menüpontban a Regisztráció pontot választva.

Ha megérkezik a regisztrációd, jellemzően másnapra megadjuk a diák hozzáférést. Hétvégén lassabban.

Ettől kezdve a meshmag.hu/forums linken vagy a menüből a Fórum pontot választva megjelennek a zárt fórum elemei. Az Oktatások pont után a képzésednek megfelelő témakört és magát az oktatást kiválasztva meg is érkeztél! Az oktatás neve a belső azonosítóból, az oktatás elnevezéséből és az indulás negyedévéből épül fel pl: O133-A 3D VIZUALIZÁCIÓ 2018Q3
Minden önálló kérdést önálló téma indításával kezd! A választ is ide fogod kapni, amiről email értesítőt kapsz (vagy nem, mert a spam mappában végezte). Hozzászólhattok egymás kérdéseihez is, fájlokat tölthettek fel stb.

Copyright by Mesharray, all rights reserved! | Adatvédelmi nyilatkozat