Részletfizetés, hitel, finanszírozás, tandíjtámogatás

Szakmai tandíjtámogatás

Pályázz most!

Az elbírálás folyamatos, a pályázatok beérkezésének sorrendjében történik - minél előbb jelentkezel, annál nagyobb az esélyed!

A pályázatod beérkezésétől számított 5 napon belül értesítünk, nyertél-e támogatást és mekkora összeget. A támogatásra való pályázás részedről nem jár elköteleződéssel, de ha megkapod, akkor 5 napod van eldönteni, hogy igénybe veszed vagy lemondasz róla.

A támogatási rendszerben csak magánszemélyek vehetnek részt!

Támogatásban a 3ds Max Generalist, 3ds Max Character Modeling TD, Maya GeneralistMaya Character Modeling TD, SideFX Houdini és a 3D Animátor tanfolyamok részesülnek.

A pályázat menete

  • Küldd el a kiválasztott képzés aloldalán lévő zöld gombra kattintva az online jelentkezésedet. Ne felejtsd el kipipálni a Kérem a szakmai támogatást mezőt!
  • A visszaigazoló e-mailben elküldjük a pályázati űrlap linkjét.
  • Töltsd ki az űrlapot! A kérdések nem szakmai, inkább motivációs jellegűek. A támogatást elkötelezett, tudásra szomjas hallgatók szerezhetik meg.
  • Az űrlap elküldését követően 5 munkanapon belül értesítünk az eredményről!

Kamatmentes részletfizetés

Attól függetlenül, hogy teljes áron, vagy szakmai támogatással jelentkezel, lehetőséged van részletfizetést igényelni!

  • Kamatmentes részletfizetés a képzés befejezéséig. Ha ezt választod, akkor a törlesztőhónapok száma attól függően változik, mennyi idő van hátra a beiratkozásodtól a tanfolyam végéig.
  • 12 havi kamatmentes részletfizetés. Ezt csak magánszemélyként választhatod. Ekkor egyszerűen kalkulálhatsz, a beiratkozástól számítva 12 hónapod van kifizetni a képzést.

Diákhitel Plusz

A Diákhitel Központ az eddigi hallgatói hiteleken kívül bevezeti a kamatmentes, teljesen szabad felhasználású Diákhitel Pluszt.

Igényelhető: 2020. május 1-től, 2020. december 31-ig!

Az új termék az aktív jogviszonyú felsőoktatási hallgatók számára maximum 500.000,- forint összegben érhető el.

A Diákhitel Plusz egyaránt szolgálja a felsőoktatási hallgatók és a felnőttképzés kiemelt területein tanulók finanszírozását azzal, hogy az érintetteknek 1 év türelmi idő után 5 év alatt törleszthető, költség és díjmentes hitellehetőséget biztosít.

Az új terméket igénylők is jogosultak a 2018-tól bevezetett családtámogatásra, mely alapján a második gyermek megszületése esetén az édesanya diákhitelének a fele, míg a harmadik gyermek megszületése esetén a teljes diákhitel-tartozás elengedésre kerül.

Tovább a Diákhitel Központ honlapjára.