Autodesk Vizsgaközpont

Szerezz tudásodról nemzetközileg elismert oklevelet! Az Autodesk minősítési rendszere lehetővé teszi, hogy az egyes programokban jártas felhasználók megkülönböztessék magukat versenytársaiktól.

A Mesharray hivatalos Autodesk vizsgaközpontként jelenleg alábbi szoftverekből kínál vizsgázási lehetőséget:

  • 3ds Max 2014 Certified Professional
  • 3ds Max 2015 Certified Professional
  • Maya 2014 Certified Professional
  • Maya 2015 Certified Professional

Az Autodesk szoftvereinek 2013-as verziójától termékenként csak egy Certified Professional vizsgát hirdet meg, amely kombináltan tartalmazza a korábbi vizsgák feladattípusait; a gyakorlati példák mellett (70%-a a feladatoknak), feleletválasztós tesztkérdések is megtalálhatóak benne. A megoldásra 2 óra áll a vizsgázók rendelkezésére. A feladatsor angol nyelvű.

Milyen tapasztalat szükséges egy Autodesk vizsga letételéhez?

A vizsgákhoz szükséges ismeretekről és gyakorlati tapasztalatról az Autodesk hivatalos vizsgakövetelményeiről szóló tájékoztatókban olvashatsz (angol nyelvű):

A vizsga időpontjáról érdeklődj ügyfélszolgálatunkon!

Vizsgázót csak előzetesen megbeszélt időpontban tudunk fogadni! Jelentkezéssel és további kérdéseiddel fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

A vizsgadíjról a jelentkezés visszaigazolásakor küldünk számlát, amelyet az érvényes jelentkezés részeként a vizsga előtt legkésőbb 3 nappal kell befizetni.

Mennyibe kerül?

Certified Professional 2014 és 2015 vizsga díja: 25.500 Ft + Áfa
Mesharray 3ds Max vagy Maya képzést végzett diákoknak: 22.950,- Ft + Áfa

 

Mit vigyek magammal a vizsgára?

Csak a tudásodat! Minden mást mi biztosítunk. Kérjük, hogy legyél pontos, a kezdési időpont előtt legkésőbb negyed órával érkezz meg!

Miért érdemes levizsgázni?

  • nemzetközileg elismert oklevelet kapsz a vizsgán igazolt tudásodról
  • hivatalos kommunikációdban (weboldalon, névjegykártyán stb.) használhatod az “Autodesk Certified” logót
  • a minősítéssel megkülönbözteted magad versenytársaidtól, legyen szó munkavállalásról, vagy szabadúszóként új ügyfél megbízásáról
  • bekerülsz az Autodesk szakembereinek online kereshető adatbázisába, ahol e-mail címed megadásával közvetlenül is megtalálhatnak a munkaadók

Mi történik, ha nem sikerül a vizsga?

A vizsgát követően részletes kiértékelést kapsz, amiből megtudhatod mely témakörök kérdéseire nem válaszoltál megfelelően. Ez alapján fel tudsz készülni a következő vizsgaalkalomra. Pótvizsgára bármelyik vizsganapunkon jelentkezhetsz.

Copyright by Mesharray, all rights reserved! | Adatvédelmi nyilatkozat